Now Reading
Beyonce, cu posteriorul la vedere pe internet. Apariție îndrăzneață la 38 de ani [GALERIE FOTO]

Beyonce, cu posteriorul la vedere pe internet. Apariție îndrăzneață la 38 de ani [GALERIE FOTO]

Beyonce este în super-formă la vârsta de 38 de ani, după trei nașteri și mai multe avorturi spontane. Cu forme și parcă mai apetisantă ca niciodată, cântăreața cu corp de clepsidră a demonstrat cât de bine se simte în propria piele printr-o postare pe Instagram. 

Beyonce a dezvăluit într-un interviu pentru Elle momentele coșmar prin care a trecut prin ultimii ani.

„Trecerea prin aceste avorturi involuntare m-a învăţat că trebuie să fiu propria mea mamă, înainte de a deveni mama unei persoane. Apoi a venit pe lume Blue, iar căutarea obiectivului meu a devenit mult mai profundă”, a declarat vedeta pop americană.

Beyonce: „Am învățat că durerea și pierderea sunt un dar”

Totodată, Beyonce a tratat fiecare lovitură cu un pas înainte.

„Am început să caut un înţeles mai profund când viaţa a început să-mi dea lecţii despre ceea ce eu credeam că este mai important. Succesul mi pare acum un lucru diferit. Am învăţat că durerea şi pierderea sunt un dar.
Am murit şi am renăscut în relaţia cu mine însămi, iar această căutare a sinelui m-a făcut să devin mai puternică. Adevărata mea victorie este cea de a crea artă şi de a lăsa o moştenire care să dureze dincolo de mine, iar acest lucru mi-a dat un sentiment de mulţumire”, a adăugat artista.

Beyonce [FOTO]

Chiar și pentru milionari, viața nu e chiar roz. Tot pentru Elle, Beyonce a recunoscut că întâmpină anumite dificultăți în ceea ce privește stabilirea programului.

„Să fiu prezentă în viaţa copiilor mei – să o duc pe Blue la şcoală, iar pe Rumi şi Sir la activităţile lor, să am timp să ies împreună cu soţul meu şi să ajung la timp la cină cu familia mea, în timp ce conduc o afacere poate fi o provocare. Să fac echilibristică cu aceste roluri poate fi stresant, dar este un lucru pe care îl face orice mamă care lucrează”, a punctat vedeta.

  • În plan profesional, 2019 a fost un an de succes pentru Beyonce. Cântăreața a câștigat peste 80 de milioane de dolari din muzică. Vezi TOP 40.

Beyonce [GALERIE FOTO]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ani în noiembrie, însă abia sâmbătă a făcut petrecerea. Reprezentantele familiei Kardashian, Beyonce, Kelly Rowland, Kate Beckinsale și Cardi B s-au întrecut în rochii mulate, cu crăpături […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top