Now Reading
Badr Hari vs Benny Adegbuyi. Cum arată cotele de la casele de pariuri

Badr Hari vs Benny Adegbuyi. Cum arată cotele de la casele de pariuri

Benny Adegbuyi (35 de ani) este primul luptător român care se va bate cu celebrul Badr Hari (36 de ani), fost sportiv al circuitului K-1. Cotele de pariuri au stabilit cotele pentru confruntarea care va decide challenger-ul pentru duelul cu Rico Verhoeven (31 de ani).

Sportivul român cu origini nigeriene pornește cu cea de-a doua șansă. Pentru victorie, Benny are o cotă de 4,00, în timp ce marocanul este cotat cu 1,20. Meciul va avea loc în această seară, de la ora 22:00, în sistem pay-per-view.

 

Badr Hari vs. Benny Adegbuyi. Cum arată palmaresul celor doi luptători

 

În vârstă de 35 de ani, Badr Hari a avut o puternică revenire în circuit la finalul anului 2019, când l-a dominat autoritar pe campionul Rico Verhoeven. Olandezul a obținut în cele din urmă victoria, pentru că marocanul s-a accidentat. Badr Hari are 105 victorii și 13 înfrângeri în kickboxing.

Benny Adegbuyi revine în ring după un an și jumătate. Românul are 34 de victorii și 6 înfrângeri la profesioniști. Ultima luptă a lui „Mr Gentleman” a fost împotriva lui D’Angelo Marshall, pe care l-a învins prin decizie unanimă, iar în penultima confruntare a pierdut prin KO în runda 1, în fața lui Jamal Ben Saddik.

 

Daniel Ghiță îl susține pe Badr Hari în lupta cu Benny Adegbuyi

 

Daniel Ghiță, care de-a lungul timpului i-a criticat pe „greii” din kickboxing, a lansat o nouă ironie la adresa lui Benny, înainte de marea confruntare.

„Toată lumea mă întreabă pe cine susțin eu în lupta lui Badr? Sunt luptător de elită în kickboxing și niciodată nu am fost un ipocrit. Și am spus lucrurilor pe nume, așa cum sunt. Eu și Badr Hari ne-am respectat și ne respectăm reciproc, ca adevărații luptători! Adversarul de azi, pe vremea It’s Showtime sau K1, nu trecea de calificări.

Unicul TKO al lui Rico (n.r. Verhoeven, actual partener de antrenament al lui Benny) din întreaga carieră sportivă a fost împotriva lui, dar să nu uităm că l-a bătut Jamal când acesta avea o mână ruptă din prima luptă. Jamal a bătut trei luptători Glory cu o singură mână. Adevărații sportivi nu apreciază show-ul, ci luptele adevărate. Vorbesc de divizia greilor, care nu mai există la ora actuală”, a notat Daniel Ghiță, pe pagina sa de Facebook.

Campionul din Glory, Rico Verhoeven (31 de ani), i-a învins de două ori pe Badr Hari, Benny Adegbuyi și Daniel Ghiță. Singurul care a fost făcut KO a fost Benny Adegbuyi.

 

Amenințări dure între Badr Hari și Benny Adegbuyi

 

Cu câteva zile înainte de confruntare, cei doi „grei” au lansat promisiuni dure.

„Îl fac KO în runda a doua”, a promis Benny. Replica românului a primit rapid răspunsul de la Hari: „Nu poate să-mi dea KO în repriza a doua, pentru că el nu va apuca runda secundă”.

„Sunt în cea mai bună formă din viața mea, plecat de lângă familie, fără prieteni, fără cel mic de 6-7 săptămâni. Sper să fie de folos”, a declarat Benny la Digi Sport.

Meciul Badr Hari vs. Benny Adegbuyi va avea 3 reprize a câte 3 minute, plus încă una de departajare.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top