Now Reading
Avocatul Gheorghe Piperea: „Unul dintre scopurile plandemiei, anihilarea libertății de expresie, de conștiință, de protest și de asociere”

Avocatul Gheorghe Piperea: „Unul dintre scopurile plandemiei, anihilarea libertății de expresie, de conștiință, de protest și de asociere”

În Canada continuă teroarea de stat. Guvernul Justin Trudeau nu încetează tacticile de intimidare pentru înăbușirea protestelor, acțiuni cu rol foarte precis, în opinia avocatului Gheorghe Piperea, una dintre figurile cele mai vocale din societatea românească, pe fondul abuzurilor și a afacerilor suspecte în ultimii doi ani de zile.

De săptămâni întregi, protestatarii „Convoiului Libertății” manifestează împotriva restricțiilor COVID și a vaccinării obligatorii, în statul din America de Nord. Nemulțumit de solidaritatea cetățenilor, respectiv amploarea evenimentelor, establishmentul de la Ottawa, care a implementat măsuri extrem severe în contextul COVID, încearcă din răsputeri să cenzureze cetățenii prin: discreditarea protestatarilor prin intermediul instituțiilor de presă ale casei – etichetarea manifestanților pașnici drept „antivacciniști”, „extremiști”, reacții agresive ale forțelor de ordine – gaze lacrimogene, violențe ale forțelor de ordine la adresa autorităților, blocarea conturilor bancare ale persoanelor care au ieșit în stradă, „confiscarea” copiilor din familii.

 

Gheorghe Piperea: „Sănătatea publică este pretextul de azi”

 

Tot contextul dirijat de politicienii globaliști, respectiv păpușarii „filantropi”, care aduce aminte de regimurile totalitare din urmă cu zeci de ani, are drept drept „anihilarea libertății de expresie, de conștiință, de protest și de asociere” la nivel global, o acțiune fără precedent în istorie, potrivit avocatului Piperea.

„Ceea ce se întâmplă acum în Canada, coroborat cu tot mai intensa și ipocrita campanie de „luptă” contra fake news, arată clar unul dintre scopurile fundamentale ale plandemiei: anihilarea libertății de expresie, de conștiință, de protest și de asociere.

De asemenea, arată clar subminarea dreptului de proprietate, mai ales asupra economiilor bănești din bănci, și a dreptului la libertatea de mișcare și de alegere a modului în care omul normal își poate câștiga pâinea. Azi am făcut plinul cu 7,2 doi lei pe litru de motorină. Sunt curios cu ce vom alimenta mașinile electrice, de vreme ce nu mai avem electricitate pentru palida industrie pe care o mai avem, producția internă fiind redusă intenționat la o treime din necesar. Și cu ce vom plăti energia necesară, având în vedere triplarea costului facturilor casnice.

Dacă există bănci canadiene dispuse să blocheze banii din economiile personale sau de capital ale protestatarilor contra apartheidului sanitar, la ordinul unui Truck Frudeau, înseamnă că există astfel de bănci peste tot, inclusiv în Europa, inclusiv în România. Cu codul QR la îndemână și, mai ales, cu portofelul digital preconizat de Ursula & co (recent prezentat Forumului Economic de la Davos, ca ofrandă), acest lucru este o simplă chestiune de ordin dictatorial, urmat de un click, care va face orice eretic, dizident, militant pentru drepturi și libertăți sau oponent politic să rămână fără resurse și să piară prin înfometare și alte privațiuni materiale.

Sănătatea e pretextul de azi. Săptămâna viitoare va fi amprenta de carbon. Peste o lună, refuzul de a crede în războaiele date ca sigure de serviciile secrete și ‘sursele’ CNN. La anul, refuzul interconexiunii cu rețeaua om – mașină. Peste doi ani, evadarea din metavers. Și tot așa… Dacă există bănci care sunt dispuse să execute ordine tiranice ale unor guverne, atunci oamenii ar trebui să își retragă banii din bănci, preventiv. Să îi plaseze în bunuri palpabile și valori sigure (pământ, apă, aur) și, treptat, să renunțe la moneda oficială, tot mai digitalizată și, deci, tot mai expropriabilă, în favoarea unor monede locale sau a barterului”, a comentat pe Facebook profesorul de la Facultatea de Drept din București.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top