Now Reading
Av. Gheorghe Piperea: „Răspunderea penală și politică pentru crimele, hoțiile și prostia din perioada COVID e bine camuflată de război”

Av. Gheorghe Piperea: „Răspunderea penală și politică pentru crimele, hoțiile și prostia din perioada COVID e bine camuflată de război”

Avocatul Gheorghe Piperea a realizat o analiză în stilul caracteristic, publicată în social media. Acesta a subliniat faptul că oamenii-cheie care au făcut jocurile în timpul COVID, acum încearcă să șteargă cu buretele abuzurile prin intermediul războiului din Ucraina.

În opinia profesorului Facultării de Drept din cadrul Universității București, cei care vor avea de suferit în urma crizei COVID și a războiului vor fi tot statele mici, respectiv marea majoritate a populațiilor de pe mapamond, iar cei câștigați vor fi afaceriștii cu conexiuni la nivel politic.

„Războiul s-ar fi putut termina ieri. Sau acum 10 zile. Sau înainte de a începe.

Dar au existat mult mai multe motivații pentru război decât pentru pace.

Putin și Xi Jinping vor o nouă ordine mondială, pe care să o conducă ei, din postura de tătuci eterni ai imperiilor lor răsăritene.

SUA vor o nouă ordine mondială, pe care să o conducă, desigur, din postura de lider suprem și de dealer de conflicte regionale. Dependența UE de gazul rusesc se înlocuiește cu dependența de gazul lichefiat american, mult mai scump și mult mai nociv pentru ocean.

“Luptătorii” cu plandemia sunt acum niște îngeri, care nu au mâncat usturoi, ci sunt al dracului de preocupați de siguranța noastră. Răspunderea penală și politică pentru crimele, hoțiile și prostia lor falimentară este acum bine și stabil camuflată de război. Ba, unii, pozând în lideri ai vestului care îl pot înfrânge pe Putin, vor să câștige noi mandate. Ca, de exemplu, Macron.

 

Gheorghe Piperea: Dictatura din timpul plandemiei este acum și mai „necesară”

 

Dictatura digitală, experimentată cu succes în plandemie, este acum și mai “necesară” – acum dușmanul nu mai e “acest virus nenorocit”, ci acest dictator nenorocit (cu care, apropo, vestul “democratic” a făcut afaceri profitabile timp de 22 de ani). Nu mai vorbim acum de inamici invizibili, ci de vrăjmași palpabil, buni de analizat psihiatric la TV.

Industria militară, trecută cumva în umbră de ascensiunea fuhrerii digitali și a industriașilor “sănătății” (care, de fapt, ne prezumă pe toți bolnavi și, deci, captivi ai lor), revine în forță. Pe cai mai bengoși decât cei utilizați în războiul din Iraq și Afganistan. Fondurile de pensii, gigafondurile și speculanții de pe Wall Street vor face și mai mulți bani din suferință și din moarte.

Peste toți – hegemonia serviciilor și a societăților secrete, despre care vorbesc toate teoriile conspirației.

La final, la pământ, neputând să mai înțeleagă nimic, sunt națiunile mici și oamenii obișnuiți, care mor, suferă, sărăcesc, sunt înfometați și se radicalizează, afundu-se tot mai mult în întunericul iraționalității și al fricii.

Români, unguri, polonezi, cehi, ucraineni, sârbi – suntem cei niciodată întrebați dacă vor să moară în, să se separe pentru sau să îndure războiul altora, războiul păpușarilor”, a notat Piperea pe pagina sa de Facebook.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top