Now Reading
Au interzis pe stadion pentru că și-au arătat sânii. Motivul invocat pentru gestul îndrăzneț [GALERIE FOTO]

Au interzis pe stadion pentru că și-au arătat sânii. Motivul invocat pentru gestul îndrăzneț [GALERIE FOTO]

Lauren Summer și Julia Rose, prietene și modele de Instagram

Julia Rose și Lauren Summer, modelele interzise pe stadioane la partidele de baseball din Statele Unite după ce și-au arătat sânii în timpul unei partide, au o explicație pentru gestul lor. Cele două modele spun că au făcut-o pentru o cauză nobilă.

Julia Rose și Lauren Summer spun că nu este vorba despre celebritate, ci despre lupta împotriva cancerului la sân. Astfel, după ce și-au dezgolit sânii într-un spațiu public, au primit donații în valoare de 10.000 de dolari, bani pe care vor să-i ofere pentru cercetarea medicală.

Julia Rose și Lauren Summer vor continua să apară topless în locuri publice

Cele două modele sunt cunoscute în online, cu milioane de fani pe Instagram. După ce și-au arătat sânii din tribune în capitala SUA, la meciul dintre Washington Nationals și Houston Astros (încheiat 1-7), popularitatea lor a crescut și mai mult. Julia are 3,3 milioane de urmăritori, iar Lauren 1,7.

Deși au primit interdicție pe stadioane pentru că și-au expus sânii la televizor, modelele de Instagram au declarat că nu se vor opri aici și-și vor face apariția și la alte sporturi.

VIDEO – Cele două și-au ridicat bluzele când Gerrit Cole de la Houston se pregătea să arunce mingea

Julia Rose [GALERIE FOTO]

Lauren Summer [GALERIE FOTO]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] peste 4 milioane de urmăritori pe Instagram, iar popularitatea sa a explodat anul trecut, când și-a arătat sânii într-un spațiu public. Autoritățile au sancționat-o la acel moment, însă modelul a promis […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top