Now Reading
Astăzi este Ziua Internațională a Cărții. Reduceri de până la -70%

Astăzi este Ziua Internațională a Cărții. Reduceri de până la -70%

Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor se serbează în fiecare an, pe data de 23 aprilie. Este o inițiativă a UNESCO, în scopul promovării lecturii, publicării și a drepturilor de autor. Prima manifestare a avut loc în urmă cu fix 25 de ani.

Data de 23 aprilie reprezintă și trecerea în eternitate a lui William Shakespeare (1564-1616). Totodată, în România, 23 aprilie reprezintă și Ziua Bibliotecarului, sărbătorită concomitent cu Ziua Internațională a Cărții.

Astfel de zile internaționale nu pot fi celebrate decât printr-un singur mod: investirea în dragostea față de lectură. Cu acest prilej, Elefant a pregătit reduceri de până la 70% la cărți. Plasezi comanda online și-ți vine pachetul în cel mai scurt timp, la ușă. Click pe fotografia de mai jos pentru a ajunge la reducerile valabile doar astăzi.

elefant.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top