Now Reading
Asta da reacție! I-a snopit în bătaie pe hoți mai ceva ca Muhammad Ali [VIDEO]

Asta da reacție! I-a snopit în bătaie pe hoți mai ceva ca Muhammad Ali [VIDEO]

Un tânăr afacerist din Rochdale (Manchester, Marea Britanie) a demonstrat tuturor că este un adevărat protector al castelului său. Ca un cavaler incontestabil, a snopit în bătaie trei hoți în timp ce încercau să îl jefuiască în propria casă.

Asif Ali, în vârstă de 35 de ani, a împărțit pumni mascaților ca un luptător de profesie. După ce a reușit să-i pună pe fugă, acesta i-a alergat prin grădină cu două cuțite de bucătărie.

Prin acțiunile sale a dat dovadă de un mare curaj, dar și de o doză de inconștiență, însă a reușit să-și salveze bunurile și pe soția (Charlotte Ali) de la atacul iminent al tâlharilor.

Întâmplarea care s-a petrecut în jurul orei 21:15 a fost surprinsă de camerele de supraveghere (VEZI AICI VIDEO) din domiciliul celor doi soți, iar Asif, agent imobiliar și proprietar al unui magazin de haine, a devenit un adevărat erou. Mai târziu, Manchester Evening News a relatat pe larg povestea lui și a scos în evidență bărbăția de care acesta a dat dovadă.

„Vorbeam la telefon în interes de serviciu, când brusc, am auzit câinii lătrând foarte agresiv. Am fost să văd ce se întâmplă și am observat pe cineva îmbrăcat în negru. Am început să ne batem, nu știu exact ce am făcut. Din instinct, l-am lovit și am încercat să-l dau afară din casă. Al doilea individ a intrat și am știu că încearcă să urce pe scări, unde era soția mea. Cu siguranță nu voiam să se apropie de ea. I-am dat afară, iar unul dintre ei a pătruns din nou în casă și m-a amenințat că mă omoară. S-a îndreptat spre mine, iar eu am fugit pentru a lua niște cuțite de bucătărie și am început din nou să o iau pe urmele hoțului”, a povestit Asif Ali.

Eroul, în continuare pe urmele hoților

Asif Ali subliniază îndrăzneala hoților, care nu mai țin cont de nicio barieră. „Muncim din greu, uneori 7 zile pe săptămână pentru ceea ce avem și mă înfurie când se întâmplă astfel de lucruri. Ei știau că suntem acasă, luminile erau aprinse, mașinile în parcare, ușile deschise. Au venit în casa noastră înarmați, știind că sunt oameni înăuntru și că ar putea avea loc o confruntare, care s-ar putea lăsa cu pagube”.

Bărbatul din cartierul Bamford a decis să ofere o recompensă de 5.000 de lire celor care oferă informații pentru găsirea făptuitorilor: „E nevoie de indicii despre cei trei. Trebuie să fie găsiți înainte de a face asta din nou”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top