Now Reading
Asia Express 2020: Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

Asia Express 2020: Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

Asia Express sezonul 3 | Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt marii câștigători ai ediției din acest an. În finală, s-au duelat cu echipa formată din Speak și Ștefania, iubita cântărețului.

Ultima ediție din sezonul 3 Asia Express a avut loc miercuri, 22 aprilie. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au ieșit câștigători, în urma unei misiuni epuizante.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, două luni în Asia Express

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au fost timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan. Mult râvnitul titlu de câștigători ai  Asia Express le-a adus un premiu în valoare de 30.000 de euro.

Asia Express – sezonul 3 | Succesul reality show-ului, reflectat în audiențe

În ultimele săptămâni, audiențele emisiunii au crescut semnificativ. Ea a debutat la jumătatea lunii februarie, cu o medie de 1,2 milioane de telespectatori pe minut. A crescut treptat, ajungând ca luni, în a doua zi de Paște, show-ul de la Antena 1 să atingă cifra de 1,8 milioane de telespectatori în medie.

Asia Express – sezonul 3 | Răzvan Fodor și Sorin Bontea, la un pas să clacheze

Echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea a fost la un pas să părăsească competiția, la un moment dat. Cântărețul a dezvăluit acest lucru într-un interviu oferit de curând revistei Unica.

„Am avut o discuție și am stabilit împreună, pentru că nici eu nu mai puteam și vroiam acasă, să ne asumăm consecințele ieșirii din cursă. Partea nasoală e că nu poți să ridici mâna sus și să spui că tu vrei să pleci acasă, pentru că avem niște contracte de necombătut”, a declarat Răzvan Fodor.

View Comments (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top