Now Reading
Arnold Schwarzenegger a ieșit la mișcare, alături de iubită. Cu arată femeia mai tânără cu 27 de ani [FOTO]

Arnold Schwarzenegger a ieșit la mișcare, alături de iubită. Cu arată femeia mai tânără cu 27 de ani [FOTO]

 Arnold Schwarzenegger a ieșit din izolare alături de partenera sa de viață, Heather Milligan, la mișcare. Cei doi au fost surprinși de paparazzii în timp ce se plimbau cu bicicletele. 

Arnold și Heather Milligan [FOTO]

În această perioadă, Arnold Schwarzenegger este implicat în mai multe acțiuni caritabile. Printre acestea se numără tricourile scoase la vânzare de actor, imprimate cu figura sa și cei doi măgari.

Banii strânși vor fi donați în totalitate programului After-School All-Stars, înființat de actor în anul 1993 și dedicat adolescenților din California care provin din familii defavorizate. În prezent, aceste familii sunt cele mai afectate de criza de COVID-19.

Un tricou cu Arnold și măgarii Lulu și Whiskey costă 31,45 de dolari

Arnold Schwarzenegger, tată de 5 copii

La 73 de ani, Arnold Schwarzenegger este tată de 5 copii: Katherine Schwarzenegger (30 de ani), Christina Schwarzenegger (29 de ani), Patrick Schwarzenegger (26 de ani), Christopher Schwarzenegger (22 de ani) și Joseph Baena (22 de ani).

Primii 4 au fost făcuți cu jurnalista Maria Shriver, căsătorită cu Mr Olympia în perioada 1986 – 2011. Ultimul a rezultat dintr-o aventură pe care starul de la Hollywood a avut-o cu fosta menajeră.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top