Now Reading
Anunț oficial: Când vor fi lansate „Avatar” 2, 3 și 4

Anunț oficial: Când vor fi lansate „Avatar” 2, 3 și 4

„Avatar” revine la mai bine de un deceniu de la lansarea primei părți. Lungmetrajul realizat în 2009 de către regizorul James Cameron continuă cu parte a doua, care va fi lansată pe data de 17 decembrie 2021. 

James Cameron vrea să recupereze „timpul pierdut”, motiv pentru care a stabilit deja și lansarea „Avatar 3″, „Avatar 4″ și „Avatar 5″. Pe 22 decembrie 2023, 19 decembrie 2025 și 17 decembrie 2027 vor fi lansate celelalte trei lungmetraje, potrivit site-ului oficial „Avatar”.

James Cameron: „Avatar, cel mai provocator lucru pe care l-am făcut vreodată”

James Cameron a mărturisit că filmarea celor 4 filme se compară cu filmările unui miniserial TV.

„Lucrăm concomitent, e vorba în mare, despre opt ore de poveste. Va fi o provocare uriaşă să ţinem minte toate detaliile în ordine, fix unde ne plasăm în poveste”, a declarat Cameron

Proiectul „Avatar” este de departe, cel mai tare proiect din cariera regizorului, a mărturisit acesta.

„Va fi, probabil, cel mai provocator lucru pe care l-am făcut vreodată. Sunt sigur că va fi o provocare şi pentru actori. Nu, nu, nu, acest personaj nu a murit încă, eşti încă într-o anumiă etapă a vieţii sale. E o saga. E ca şi cum ai face cele trei filme ‘Godfather/ Naşul’ în acelaşi timp”, a mai declarat Cameron.

Distribuția „Avatar 2″, anunțată

„Avatar” (2009) a stabilit un record absolut de încasări. Acțiunea este plasată în tărâmul îndepărtat și magic al Pandorei. 2,8 miliarde de dolari a încasat lungmetrajul.

Pentru filmul care va fi lansat în 2021, distribuția se anunță una de senzație. Zoe Saldana, Vin Diesel și Kate Winslet sunt doar câteva nume de top ale cinematografiei, care sunt confirmate.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top