Now Reading
Antrenorul lui Mike Tyson este convins: „L-ar face KO pe Deontay Wilder în mai puțin de un minut”

Antrenorul lui Mike Tyson este convins: „L-ar face KO pe Deontay Wilder în mai puțin de un minut”

Mike Tyson i-ar demola pe luptătorii de la categoria grea chiar și în ziua de azi, la vârsta de 53 de ani. Aceasta este convingerea lui Jeff Fenech, fostul antrenor al boxerului american.

Jeff Fenech, alături de Mike Tyson

Jeff Fenech l-a pregătit pentru două meciuri pe Mike Tyson. În opinia lui Fenech, dacă Tyson ar urma o scurtă rutină de antrenament, i-ar putea pune la podea fără probleme pe boxerii de top ai categoriei grea, din zilele noastre.

Tyson Fury l-a demolat pe Deontay Wilder, în cea de-a doua confruntare
Tyson Fury l-a demolat pe Deontay Wilder, în cea de-a doua confruntare

Cel mai vulnerabil adversar al lui Mike Tyson ar fi Deontay Wilder, spune Jeff Fenech.

„Boxul nu mai este la fel, în zilele noastre. Garantez că antrenat timp de 6 săptămâni, Mike Tyson i-ar dat knock-out lui Wilder în mai puțin de un minut”, a declarat fostul antrenor al lui Tyson.

Mike Tyspn, alături de Tyson Fury
Jeff Fenech, fostul antrenor al lui Mike Tyson

Jeff Fenech: „Boxul nu mai este la același nivel”

Nici Anthony Joshua nu-l impresionează prea tare pe Jeff Fenech.

„I-ar bate fără probleme. Dacă acești băieți sunt dați jos de Tyson Fury, care este un mare luptător, dar nu și un puncher extraordinar, Tyson i-ar omorî pe boxerii din ziua de azi. Boxul nu mai este la același nivel la care a fost cândva (…) Fury are niște abilități. Deontay Wilder mai prinde câte un pumn, dar nimic altceva… Dacă-l pocnești o dată, e terminat. Iar Mike nu ratează…”, a mai declarat fostul antrenor al lui Mike Tyson, potrivit TheSun.

Mike Tyson, cel mai tânăr campion mondial la categoria grea din istorie

Mike Tyson a boxat timp de 20 de ani, în perioada 1985-2005. A avut 50 de victorii, dintre care, 44 prin KO, un procentaj impresionant. Tyson a devenit cel mai tânăr campion din istoria categoriei grea în 1986, când l-a făcut KO pe Trevor Berbick.

Mike Tyson și-a încetat cariera într-un mod total nefericit. Necunoscutul Kevin McBridge l-a făcut TKO în runda a 6-a, în 2005. Cu un an înainte, Tyson fusese învins de un alt sportiv al cărui nume nu spune mare lucru. Danny Williams l-a terminat pe Tyson în runda a 4-a, prin KO.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top