Now Reading
Antrenament de acasă marca Thor, pe timp de pandemie. Exercițiile lui Chris Hemsworth, fără greutăți [VIDEO]

Antrenament de acasă marca Thor, pe timp de pandemie. Exercițiile lui Chris Hemsworth, fără greutăți [VIDEO]

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth continuă să se antreneze și în timpul pandemiei de coronavirus. Cum sălile de fitness sunt închise, „Thor” se pregătește alături de antrenorul său personal, Luke Zocchi fără bare, gantere, cabluri sau aparate de extensii și flexii. Doar cu echipamentele specifice fiecărei locuințe.

Chris Hemsworth a publicat pe pagina sa de Instagram un antrenament care poate fi făcut fără probleme de acasă, cu greutatea propriului corp. Singurele obiecte utilizate la exerciții sunt sticlele de detergent, coșul de rufe, un scaun și niște gantere ușoare.

Exercițiile lui Chris Hemsworth

Programul de antrenament este full-body, cu intensitate ridicată. Fiecare exercițiu cuprinde 6 repetări a câte 6 serii. Pentru intermediari și avansați poate fi light, însă pentru începători va fi o adevărată provocare. Mai precis, programul cuprinde:

  • burpees curl presses – exercițiu compus: flotare, genuflexiune, presă umeri;
  • extensii triceps;
  • squats/genuflexiuni;
  • mountain climbers – ridicări ale genunchilor pentru abdomen, din poziție de flotare;
  • sit throughs pentru abdomen și oblici.

Antrenamentul lui Chris Hemsworth fără greutăți [VIDEO]

 

View this post on Instagram

„Nu am mai văzut antrenamente de acasă în ultima vreme, așa că am vrut să fiu unul dintre primii care o face. Iată unul din programul Centr6, parte a Centrfit, care sper să vă placă”, a notat Chris Hemsworth pe pagina sa de Instagram, urmărită de peste 40 de milioane de oameni.

Centrfit este o aplicație pentru pasionații de fitness, creată de către Chris Hemsworth și Luke Zocchi. Cei doi sunt buni buni prieteni, dar și parteneri de afaceri.

_

Dacă vrei să-ți faci o trusă de bază, cu niște discuri și gantere pentru acasă, vezi AICI o variantă bună și ieftină pentru a lucra fiecare mușchi în parte, ca la carte. Dai comandă și-ți vin la ușă.

Dacă vrei să vezi rutina obișnuită de antrenament a lui Chris Hemsworth, click AICI.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top