Now Reading
Anthony Joshua insistă să se bată cu Tyson Fury: „Nu vom mai prinde o ocazie ca asta!”

Anthony Joshua insistă să se bată cu Tyson Fury: „Nu vom mai prinde o ocazie ca asta!”

Anthony Joshua vs Tyson Fury. Foto: DAZN

Anthony Joshua nu mai are răbdare. Vrea să se bată cu Tyson Fury cât mai rapid. Campionul britanic în vârstă de 30 de ani i-a lansat invitația lui „Gipsy King”.

Meciul celor mai bine cotați boxeri din lume, de la categoria grea, ar putea avea loc în curând. Deși lui Anthony Joshua i s-a pregătit (fază incipientă) lupta cu bulgarul Kubrat Pulev (38 de ani), iar lui Tyson Fury al treilea meci cu Deontay Wilder (34 de ani), Anthony Joshua insistă ca meciul mult așteptat să aibă loc cât mai rapid.

„Dacă Eddie Hearn a declarat că va aranja lupta cu Tyson Fury cu porțile închise, am să o acccept (…) Avem doi campioni la categoria grea, din Marea Britanie. Ar fi bine ca Wilder s-ar da la o parte, la fel și Pulev, pentru a avea o luptă după care toată lumea țipă„, a declarat Anthony Joshua pentru DAZN, citat de SportBible.

Anthony Joshua, gata de luptă

Anthony Joshua: „Pulev să facă pasul înapoi, avem de prins un pește mai mare”

Anthony Joshua i s-a adresat direct lui Tyson Fury.

„Dacă tu chiar vrei să spui că ești numărul unu, hai să ne batem! Hai să o facem! Eu dețin celelalte centuri, deci asta este firesc să se întâmple (…) Ar fi execelent dacă i-am spune lui Pulev să facă pasul înapoi, pentru că avem un pește mai mare de prins (…) Această luptă trebuie să aibă loc, pentru că nu vom mai prinde o ocazie ca asta”, potrivit BBC.

Palmaresul lui Tyson Fury

Tyson Fury deține titlul WBC din februarie 2020. În vârstă de 31 de ani, Tyson Fury are 31 de victorii, toate prin KO și o remiză (în fața lui Deontay Wilder). Printre victimele lui Gipsy King se numără și românul Cristian Ciocan.

Palmaresul lui Anthony Joshua

Anthony Joshua deține titlurile WBA, IBF, WBO și IBO din decembrie 2019. În vârstă de 30 de ani, AJ are 23 de victorii, dintre care 21 prin KO și o singură înfrângere (suferită prin KO în runda a 7-a, în fața lui Andy Ruiz Jr.).

La finalul lunii aprilie se împlinesc 3 de ani de la momentul în care Anthony Joshua l-a făcut KO pe Vladimir Klitscho, într-un meci istoric.

Anthony Joshua și-a luat revanșa în fața lui Andy Ruiz

Cine sunt ceilalți grei

Andy Ruiz, Kubrat Pulev, Deontay Wilder și Jarell Miller sunt celelalte nume importante de la categoria grea.

Kubrat Pulev (38 de ani), boxerul sfătuit de către Anthony Joshua să facă pasul înapoi are 28 de victorii (14 prin KO) și o înfrângere suferită în fața lui Vladimir Klitschko, în 2014. A fost făcut KO în runda a 5-a de ucrainean.

42 de victorii (41 prin KO), o înfrângere și un egal este palmaresul lui Deontay Wilder (34 de ani).

Andy Ruiz (30 de ani) a pierdut la puncte în luna decembrie a anului trecut centurile în fața lui Anthony Joshua. În prezent, nu mai este luat în calcul de organizatori, pentru o nouă șansă la vreo centură. 33 de victorii (22 prin KO) și două înfrângeri este palmaresul lui Ruiz.

Jarrel Miller (31 de ani) este un alt sportiv neînvins, cu 23 de victorii (20 prin KO) și un egal. Anul trecut trebuia să se bată cu Joshua, meci cu centurile pe masă, dar americanul a fost prins dopat. Astfel, meciul a fost anulat.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top