Now Reading
Anna Lesko, dur criticată după ce a postat fotografii nud pe internet, în plină pandemie de coronavirus [GALERIE FOTO]

Anna Lesko, dur criticată după ce a postat fotografii nud pe internet, în plină pandemie de coronavirus [GALERIE FOTO]

Anna Lesko a debutat în showbizul românesc în anul 2000

Anna Lesko sfidează virusul care face prăpăd pe întreg mapamondul. Cântăreața originară din Republica Moldova a postat o nouă serie de fotografii provocatoare în mediul virtual. 

Anna Lesko s-a pozat aproape complet dezbrăcată în timpul pandemiei de coronavirus. Cu sânii acoperiți cu o pernă, o pereche de chiloți minusculi și cu zâmbetul până la urechi, cântăreața îi încurajează pe fanii săi să rămână în casă: „Stai în casă! Poate fi chiar distractiv”, a notat Anna Lesko.

Anna Lesko [GALERIE FOTO]

Anna Lesko, atacată pentru imaginile provocatoare: „Dacă erai nevastă-mea, te legam de un pom și numai cu cureaua te băteam”

Artista a primit aprecieri pentru fotografiile postate în online, la pachet cu un număr semnficativ de ironii și critici. Iată doar o parte dintre ele:

„Mai ai un pic și te dezbraci de tot. Ce face plictiseala din oameni…”

„OK, am înțeles, te-ai postat de câteva ori ‘în toată splendoarea ta’, dar din câte observ, astea-s postrile tale de zi cu zi. Din dorința ta de a impresiona pe cineva, uiți că la fb au acces și copiii și bătrânii. Ce să spun, poate o să te maturizezi într-o zi. Bineîneles, eu pot să-ți dau unfollow, nu mă obligă nimeni să te urmăresc, dar crede-mă, ne uimești și nu în sens pozitiv. Ești cât se poate de vulgară și nu ți-o spun ca să te denigrez sau jignesc, nu e o jignire, e o caracteristică”

„Are lipsă de…”

„Aș sta cu ea și 9 luni în carantină”

„Iar ai început porno… Parcă ai încetat pentru un timp…”

„O provoc și eu pe Ana la o partidă”

„Lumea moare pe capete și tu te arăți goală… Rușine!”

„Ce izolare aș face cu tine”

„Dacă erai nevastă-mea, te legam de un pom și numai cu cureaua te băteam”

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top