Now Reading
Anna Lesko, răspuns acid pentru „haterițe” [GALERIE FOTO]

Anna Lesko, răspuns acid pentru „haterițe” [GALERIE FOTO]

Anna Lesko, o prezență provocatoare pe Instagram

Anna Lesko este unul dintre cele mai dezinvolte persoane publice din România. Pe rețelele sociale nu ezită să posteze cadre provocatoare, care atrag aprecieri, dar și critici și ironii. Cântăreața din Republica Moldova a ajuns la limita răbdării și astfel, a oferit un răspuns tăios celor care o contestă pentru imaginile și videoclipurile sexy de pe internet.

În vârstă de 40 de ani, Anna Lesko este într-o formă de invidiat. Are forme și totodată un trup definit, pe care-l prezintă deseori dezgolit în social media.

Proaspăt despărțită și cu un copil, moldoveanca nu lasă nepedepsite reacțiile negative cu privire la conținutul pe care-l face public în online.

„Tu, hateriță!”

„Tu, hateriță, sexualitatea îți trezește teamă, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale când vine vorba despre sex, când trebuie să îți lași corpul să vorbească. Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate. Nu-i așa că este cel mai simplu să arunci cu noroi, decât sa te confrunți cu profunzimea îndoielilor tale personale?!”.

„Nu sunt vulgară, sunt senzuală!”

„Mă condamni întruna să fiu arsă pe rug pentru feminitatea și sexualitatea din mine cu care am fost înzestrată și pe care am cultivat-o de-a lungul anilor. Evident că ‘boala’ de care suferi tu nu te lasă să vezi altfel decât negativ explorarea feminității mele. Eu nu sunt vulgară. Sunt senzuală, cu un sexappeal puternic, asumat și cu un mesaj artistic dacă poți să-l citești printre rânduri. Postările mele sunt presărate cu o autoironie, puțin sarcasm, umor și mult fun. Cu spume la gură îmi scrii că sunt o mamă imorală. Serios?! Cine ești tu să dai sfaturi sau să ai o opinie sau să judeci atât de aspru statutul meu de mamă, darul suprem de la Dumnezeu?! Ce știi tu despre mine?! Nimic! Nu poți forma o opinie despre cineva doar prin prisma meseriei. Scena îmi permite să fiu oricine acolo, să întruchipez cele mai senzuale și adânci stări, vise, mesaje atât prin melodiile mele, cât și prin limbajul trupului, coregrafie, scenografie, lumini și atmosferă.”

„Aș putea să-ți dau lecții”

„Dar ce nu știi tu este ca odată coborâtă de acolo mă transform într-o femeie reală, într-o mamă, într-o gospodină și iubită. Ce nu știi tu este că aș putea să îți dau lecții în multe privințe, un gust estetic bine dezvoltat, la multe de a le casei de la a croșeta, coase, găti, a face curățenie impecabilă”, a notat Anna Lesko pe pagina sa de Facebook.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Anna Lesko este una dintre cele mai dezinhibate artiste din showbizul autohton, la mare concurență cu Ruby și Loredana Groza. Artista din Republica Moldova postează în mod regulat fotografii în ipostaze provocatoare în online, iar cea mai recentă fotografie le întrece pe toate din punct de vedere al nudității. […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top