Now Reading
Anna Lesko, nud la piscină. S-a afișat complet dezbrăcată pe internet [GALERIE FOTO]

Anna Lesko, nud la piscină. S-a afișat complet dezbrăcată pe internet [GALERIE FOTO]

Anna Lesko a debutat în showbizul românesc în anul 2000

Anna Lesko este una dintre cele mai dezinhibate artiste din showbizul autohton, la mare concurență cu Ruby și Loredana Groza. Artista din Republica Moldova postează în mod regulat fotografii în ipostaze provocatoare în online, iar cea mai recentă imagine le întrece pe toate din punct de vedere al nudității.

Anna Lesko, nud la piscină

Pentru Anna Lesko, fotografiile seminud nu mai reprezintă o provocare, ci un obicei, o adevărată plăcere. De curând, artista a surprins însă printr-o imagine mai deocheată ca toate celelalte.

Cântăreața în vârstă de 40 de ani a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care este complet dezbrăcată la psicină, stând în șezut pe un șezlong. Un sân l-a acoperit cu palma, pe celalălt l-a cenzurat cu ajutorul telefonului mobil. De asemenea, zona vaginului i-a fost acoperită la limită, cu prosopul.

Anna Lesko, burlăciță la 40 de ani

Anna Lesko este femeie singură, după o relație de aproximativ opt ani de zile. Ea s-a despărțit de Dj Vinne, cu care are și un copil în vara acestui an.

Anna Lesko [GALERIE FOTO]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Anna Lesko sfidează virusul care face prăpăd pe întreg mapamondul. Cântăreața originară din Republica Moldova a postat o nouă serie de fotografii provocatoare în mediul virtual.  […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top