Now Reading
Ce calități trebuie să aibă un veritabil șef de stat, în opinia Andreei Marin [EXCLUSIV]

Ce calități trebuie să aibă un veritabil șef de stat, în opinia Andreei Marin [EXCLUSIV]

Andreea Marin

Andreea Marin se implică activ în campania de ajutorare a victimelor noului coronavirus. Vedeta de televiziune a oferit în exclusivitate pentru MrNews.ro informații de culise.

Pentru Andreea Marin, criza de coronavirus înseamnă muncă asiduă de dimineața până seara. Prin intermediul campaniei „Prețuiește viața, în lupta cu Coronavirus”, a reușit să strângă până în acest moment peste jumătate de milion de euro.

„Până acum, am reușit să facem 3 convoaie umanitare, ajutoarele noastre au ajuns în 12 județe și în 12 spitale ale țării, donațiile depășind 650.000 euro. Eu sunt pe baricade de la ora 7 dimineața și muncesc până după miezul nopții. Voluntari? Suntem mai puțini oameni pe degetele de la o mână, dar cu voință și imaginație am înțeles că putem mișca munții. Continuăm!”, a declarat Andreea Marin pentru MrNews.ro.

Calitățile necesare unui șef de stat în situații de criză, în opinia Andreei Marin

Criza coronavirus înseamnă pentru fiecare președinte o mare provocare. În opinia Andreei Marin, în momente de criză, un lider veritabil pentru societatea românească trebuie să îndeplinească următoarele calități: „Să devină gospodar, nu politician. Să-și vadă de treabă și să fie transparent, de folos celor ce l-au votat”, a precizat Andreea Marin pentru MrNews.ro.

Andreea Marin, fără reacție din partea lui Marcel Vela și Victor Costache

Andreea Marin a cerut în urmă cu câteva săptămâni sprijinul Guvernului României, dar în zadar. Reacțiile din partea lui Marcel Vela, de la Ministerul Afacerilor Interne și Victor Costache, fost ministru al Sănătății, nu au venit.

„De la cei doi miniștri cărora le-am trimis scrisoarea deschisă, nu am obținut răspunsurile la cele două întrebări nici azi. Asa că ne-am apucat de treabă fără să mai așteptăm. Între timp, unul dintre ei a demisionat. Comunic însă bine cu Departamentul pentru Situații de Urgență și e important. Mulțumesc oamenilor care înțeleg că, pentru ca noi, societatea civilă, să îi putem ajuta inclusiv pe ei, avem nevoie de răspunsuri rapide și coerente”, a precizat Andreea Marin pentru MrNews.ro.

Sprijină „Prețuiește viața, în lupta cu Coronavirus”

Poți sprijini și tu campania „Prețuiește Viața, în lupta cu Coronavirus”, printr-o donație de 2 euro prin SMS, la 8825 (cu sau fără text).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top