Now Reading
Andreea Marin, cu cărțile pe față. Cum arată bărbatul perfect și cum a fost abuzată de paparazzi [INTERVIU EXCLUSIV]

Andreea Marin, cu cărțile pe față. Cum arată bărbatul perfect și cum a fost abuzată de paparazzi [INTERVIU EXCLUSIV]

Andreea Marin

Andreea Marin este om de televiziune și radio, antreprenor și activist umanitar. Se află în atenția mass-media de peste 20 de ani și reprezintă o sursă de inspirație pentru un număr semnificativ al femeilor din România. În ultima vreme, a ales să se concentreze mai mult în direcția propriilor businessuri, în proiecte de caritate și viața de familie. Nu mai este interesată de un proiect în televiziune, însă fire întreprinzătoare, Andreea Marin pregătește un proiect ambițios în online, aspect dezvăluit în exclusivitate pentru MrNews.ro.

Despre proiectele Andreei Marin, evenimentele nefericite din viața sa în relație cu presa, posibilitatea de a poza din nou provocator, pe modelul Demi Moore și despre starul internațional masculin pe care-l admiră, am discutat cu vedeta în cadrul unui interviu, la început de 2020.

Andi Miron [MrNews.ro] – Bine v-am regăsit! Cu ce gânduri ați început anul 2020?

Andreea Marin: Cu credință. Poate să pară neobișnuit răspunsul, dar acesta e adevărul meu. Am început anul cu sufletul mult mai aproape de cer, a fost poate un prag al vârstei, 45 de ani de viață, care m-a făcut sa mă autoevaluez și să regândesc relația mea cu mine însămi, cu cei din jur, dar și cu divinitatea. Am înțeles mult mai bine acum că dacă am credință, dragostea arată altfel, încrederea în forțele proprii e diferită și nu trebuie să îmi mai fac atâtea griji pentru ce va veni. Totul vine firesc, exact la timpul potrivit, nici mai devreme, nici mai târziu. 2020 va fi un an bun, așa simt. Profesional și personal, totodată. Sunt deschisă să îmbrățișez energii pozitive și oamenii frumoși, ce-mi vor ieși în cale.

Andi Miron [MrNews.ro] – Cum a început implicarea dumneavoastră în actele de caritate? Ce v-a determinat să o faceți? Această dorință a apărut brusc, în urma unui eveniment în plan personal sau a decurs firesc, după „Surprize, surprize”?

Andreea Marin: Nu, nici gând. Am fost omul potrivit la locul potrivit în experienta Surprizelor, tocmai pentru că fusesem crescută de părinții mei în acest spirit. A răspândi binele e parte din modul meu de a trăi de când mă știu. Ai mei m-au învățat că bucuria este deplină numai când e împărtășită. Că sensibilitatea e o dovadă că ești Om. Că trebuie să îți pese și să lași ceva în urmă în această lume, dacă tot ai avut șansa să pășești în ea.

Andi Miron [MrNews.ro] Ați declarat că nu sunteți tentată să reveniți în televiziune, iar ipostaza de propriul șef vă convine mult mai mult. În aceste condiții, nu v-ați gândit să vă creați propriul show în online?

Andreea Marin: Ba da. Ideile se cristalizează pas cu pas și, așa cum vă spuneam, va veni timpul când se vor coace. Răbdarea și cumpătarea sunt de partea mea.

Andi Miron [MrNews.ro] – Care este sloganul care vă oferă cea mai mare forță și vă ghidați în viață?

Andreea Marin: „Nu există nu se poate!”. E vorba tatălui meu, repetată de atâtea ori, încât a devenit mottoul meu în viață. Astăzi, o campanie națională pe care am creat-o acum 4 ani poartă acest nume și motivează mii de femei să creadă în ele, în schimbare, în bine la orice vârstă, în puterea ce vine din interior și din deciziile ce stau în mâinile noastre.

Andi Miron [MrNews.ro] – V-ați simțit vreodată copleșită de presiunea mediatică?

Andreea Marin – Copleșită, nu. Dezamăgită de o anumită parte a celor ce se numesc pe ei înșiși „jurnaliști”, fără a fi în adevăratul sens al cuvântului, da. Această meserie se face cu responsabilitate și respect pentru adevăr, nu cu răutate, bârfă cu orice preț, denaturarea realității și omisiuni voite care să schimbe percepția publicului după cum bate vântul dorinței acestor pseudo-jurnaliști. Așadar, a nu avea niciun Dumnezeu nu e alegerea mea și nici nu sunt genul de om care acceptă să moară cu dreptatea în mană. Mi-am făcut dreptate cu mâna mea la timpul potrivit și această conduită a mea, deși deloc una comodă pentru mine, a devenit un model de urmat. Apoi, pentru mulți alții ce au ales sa își apere drepturile în justiție, atunci când acestea le-au fost încălcate…

Andi Miron [MrNews.ro] – Care au fost acele momente?

Au fost mai multe episoade neplăcute. De exemplu, momentul în care eram cu fetița mea în mașină, în fata casei noastre, încercând să parcăm, iar paparazzii s-au urcat pur și simplu pe mașină, din dorința de a surprinde o fotografie, fără sa le pese că vor speria profund un copil, pentru nimic. E ceva de neuitat pentru noi. La fel s-a întâmplat și când am ieșit din spital cu ea (n.r. – fiica mea), după ce am născut-o si urmărirea mașinii noastre de către cei ce aleargă după „senzațional” a fost cât pe ce sa conducă la un accident regretabil, cu copilul în fașă în bratele mele. Sunt momente pe care nu le uit și pe care nu le merită nimeni, mai ales că vorbim, în cazul meu, despre un om care nu a făcut orice doar să apară public, ci am apărut ca o consecință a muncii mele făcute cu dăruire, atât.

Andi Miron [MrNews.ro] – În opinia dumneavoastră, care este/sau ar trebui să fie cea mai importantă calitate a unui bărbat?

Andreea Marin – Pur și simplu, a fi bărbat înseamnă a fi capabil de a-i proteja pe cei dragi, un stâlp pentru familie și cei a căror viață depinde într-o anumită măsură de acțiunile tale. Înseamnă să fii responsabil, dar și deschis la minte, romantic, dar și puternic în decizii totodată, demn de încredere și loial. Orice compromis în aceste privințe mă face să văd mai puțin acea bărbăție despre care vorbiți. Fără aceste calități, nu văd decât slăbiciuni.

vivre.ro

Andi Miron [MrNews.ro] – Dintre celebritățile internaționale, ce bărbat vă inspiră sau se apropie de ceea ce numește Andreea Marin „un bărbat autentic”?

Andreea Marin – Poate tocmai pentru că știu ce înseamnă ca oamenii să-și creeze impresii despre tine subiective, de la distanță, de multe ori greșite, eu evit să judec sau să cataloghez oamenii astfel, fie ei persoane publice sau nu.

Așadar, ce vezi de departe te poate înșela, poate deforma realitatea. Poate fi un rol sau, dimpotrivă, te poate duce cu gândul într-o direcție care să accentueze prea mult o anumită latură a personalității cuiva, în defavoarea alteia. Pe scurt, nu știu cine e sau nu un bărbat autentic… Ci doar cine pare a fi astfel. De pildă, îmi place Denzel Washington și ca actor, și ca bărbat ce își trăiește viața de familie în discreție, deși e o celebritate. Îmi plac bărbații care își respectă femeile și sunt alături de ele la bine și la greu, pe termen lung, construind împreună. Bănuiesc eu că viața lor, mai ales celebri fiind, nu e lipsită de tentații și totuși, știu să vadă în viață ceea ce e cu adevărat important, au valori și coloană vertebrală. Bărbați.

Andi Miron [MrNews.ro] – Ați avut de-a lungul timpului apariții provocatoare, în special la începutul anilor 2000, când revistele pentru bărbați cunoșteau pe deplin succesul. În 2020, ați repeta o astfel de experiență? Dacă da, în ce condiții? Chiar celebrități din afară au avut această îndrăzneală, după mulți ani de zile: Angelina Jolie, Sharon Stone, Demi Moore, Tyra Banks sunt doar câteva exemple.

Andreea Marin: Nu cred că e vorba de apariții provocatoare, am avut întotdeauna o anumită delicatețe, un bun simț. Senzualitatea vârstei și a feminității înseamnă cu totul altceva. Acum sunt în altă etapă a vieții. Nu cred ca aș mai fi interesată de acest gen de apariții. Nici nu simt nevoia să mai dovedesc ceva. Cine mă prețuiește, știe cum sunt.

Andi Miron [MrNews.ro]: Sunteți un puternic simbol feminin al televiziunii, dar nici tabăra masculină nu este deloc rău reprezentată. De la Florin Piersic, Florin Călinescu, până la Andi Moisescu și Cabral… Dacă v-ați implica într-un show de divertisment, pe TV ori în online, cu cine v-ați dori să formați un cuplu de prezentatori?

Andreea Marin – Sincer… cu Cove! Am făcut un cuplu de neuitat, am râs împreună, am iubit spontaneitatea și firescul ce ne-au legat pe micul ecran. Așadar oricând am încredere și cu ochii închiși, cum se spune, să fac ceva împreună cu el. E un partener de scenă minunat și un om special. Dar fiecare dintre cei menționați de dvs înseamnă mult pentru mine și sunt convinsă că ne-am descurca de minune. Sa știți, însă, că nici singură nu mă descurc rău! 🙂

answear.ro

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top