Now Reading
Andrea Meza este Miss Universe 2021. Cum s-a prezentat România (GALERIE FOTO)

Andrea Meza este Miss Universe 2021. Cum s-a prezentat România (GALERIE FOTO)

Andrea Meza, reprezentanta Mexicului, este Miss Universe 2021. Finala celebrului concurs internațional de frumusețe s-a desfășurat duminică, 16 mai, în Florida, SUA.

Peste 70 de concurente au participat în ediția din acest an a Miss Universe 2021, evenimentul cu numărul 69 din istorie. Actorul Mario Lopez și Olivia Culpo – Miss Universe 2012 au fost gazdele evenimentului.

 

Andrea Meza (Miss Mexic) – Miss Universe 2021 (GALERIE FOTO)

 

Meza, noua Miss Universe, a primit coroana de la Zozibini Tunzi, reprezentanta Africii de Sud, care a câștigat ediția precedentă, în 2019. Concursul nu s-a desfășurat anul trecut, din cauza restricțiilor COVID.

În acest an, noua „regină” a fost desemnată de un juriu format exclusiv din opt femei.

Andrea Meza este originară din orașul Chichuahua, Mexic, are 1,82 metri înălțime, este vegană, profesează ca model și make-up artist și este licențiată în inginerie software.

Foto: @missuniverse, @andreamezamx.

România, reprezentată la Miss Universe 2021 de către Bianca Tirsin

 

Și România a avut o reprezentantă la Miss Universe 2021, pe Bianca Tirsin, o arădeancă în vârstă de 22 de ani. Tânărul manechin a câștigat Miss Universe 2020, cel de-al 13-lea concurs de frumusețe din portofoliu.

Bianca Tirsin deține propria afacere, un magazin online cu produse de îngrijire orală. Printre pasiunile sale se numără make-up-ul, călătoriile, motorsportul și călătoriile.

Miss Universe este cel mai de prestigiu concurs de frumusețe din lume, alături de Miss World. Prima ediție a Miss Universe a fost organizată în 1952, când finlandeza Armi Kuusela a câștigat marele premiu. Cel de-al doilea menționat a debutat cu un an mai devreme, în 1951.

 

Bianca Tirsin la Miss Universe 2021 (GALERIE FOTO)

 

Foto: @bianca_tirsin

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top