Now Reading
Anastasiya, Kim Kardashian de Rusia în varianta „100% naturală” [GALERIE FOTO]

Anastasiya, Kim Kardashian de Rusia în varianta „100% naturală” [GALERIE FOTO]

Anastasiya Kvitko este unul dintre cele mai populare modele din Rusia. Poreclită „Kim Kardashian de Rusia” pentru formele sale uriașe, are peste 10 milioane de urmăritori pe Instagram. 

Anastasiya Kvitko are 25 de ani și s-a mutat în Miami în adolescență, pentru a deveni model profesionist. Majoritatea agențiilor au refuzat-o, invocând faptul că rusoaica este supraponderală. Popularitatea sa a început să crească din moemntul în care și-a deschis contul de Instagram. Astfel, brandurile au început să-i propună contracte pe bani grei.

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton

Anastasiya Kvitko, printre cuceririle lui Lewis Hamilton

Popularitatea Anastasiyei Kvitko a crescut fulminant datorită imaginilor provocatoare publicate în online, dar și în urma idilei cu pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton.

Anastasiya afirmă că formele sale sunt 100% naturale, iar rezultatele sale se datorează antrenamentelor intense în sala de fitness, respectiv geneticului. Rusoaica stabilită în Statele Unite se antrenează de 4 ori pe săptămână și este vegetariană.

„Îmi place Kim Kardashian, dar nu și să fiu comparată cu ea. Este cu mult în spatele meu (…) Corpul meu este atletic, mușchii mei sunt antrenați, partea de sus este frumoasă și nu am nici măcar o operație la față”, a declarat rusoaica, potrivit The Sun.

Anastasiya Kvitko [GALERIE FOTO]

Foto: @anastasiya_kvitko (Instagram)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top