Now Reading
Analiza de imagine a lui Klaus Iohannis, în timpul pandemiei. Cezar Ionașcu: „S-a formolizat” [EXCLUSIV]

Analiza de imagine a lui Klaus Iohannis, în timpul pandemiei. Cezar Ionașcu: „S-a formolizat” [EXCLUSIV]

Pandemia de coronavirus a luat pe nepregătite oamenii politici din România, care își puneau la punct stratagemele pentru alegerile locale din vara acestui an. Printre cei care au trebuit să se repoziționeze în noul context se numără președintele Klaus Iohannis, a cărui imagine este analizată pentru MrNews.ro de către Cezar Ionașcu, consilier de imagine.

Cezar Ionașcu nu-i dă notă de trecere lui Klaus Iohannis în perioada pandemiei de coronavirus. Nici acțiunile și nici discursul nu se ridică la funcția pe care o deține Iohannis, precizează consilierul de imagine.

Din punct de vedere al ținutei și discursului, s-a formolizat. Eu cred că bea formol dimineața, în ceai. E mort, fără certificat de deces. El nu mai e președinte de mult timp. Președinte înseamnă o somitate, este omul care conduce cetatea. Mie, Iohannis mi se pare ajutor de portar. Unul care dă indicații despre cetate, după ce a locuit demult acolo. Asta este Iohannis astăzi. Nu mai are legătură cu nimic, decât cu telefonul de care și el se sperie, când sună din State sau UE, care-i spune ‘man, 13 grade dreapta, fă-ți nevoile, mănâncă’. Citește comunicate cu ‘vă urez sănătate!’ de pe niște foi. Nu există așa ceva!”, declară Cezar Ionașcu pentru MrNews.ro.

Cezar Ionașcu, consilier de imagine
Cezar Ionașcu, consilier de imagine

Marii lideri ai lumii, exemplu pentru Klaus Iohannis

În opinia lui Cezar Ionașcu, Klaus Iohannis ar trebui să ia lecții de la liderii statelor importante ale lumii.

„Putem să ne uităm la Singapore, Canada, Thailanda, Hong-Kong, Suedia, Marea Britanie, la oricine. La Vladimir Putin chiar, care a luat niște măsuri extreme, pentru care lumea îl urăște în secunda de față. Nu contează ce a zis, uitați-vă cum a zis și cum au vorbit toți oamenii aceștia. Au vorbit ca niște părinți iubitori. Cu iubire, dar cu fermitate. ‘Oameni buni, vă înțeleg, vă sprijin, sunt alături de voi. Vom susține, vom face (…)’. Uitați-vă la ei, aceia sunt părinți de țară”, precizează Cezar Ionașcu.

Și Klaus Iohannis și majoritatea politicienilor care s-au perindat la putere în ultimii 30 de ani se încadrează fără probleme în diferite patologii, subliniază Cezar Ionașcu.

„Unii au frizat profilul psihopatului. Alții, profilul dementului. Toată patologia psihiatrică a lui Freud, a lui Adler, este în fața ochilor noștri. Îmbrăcată sau nu corect…”, conchide Cezar Ionașcu.

View Comments (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top