Now Reading
Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, în ipostaze provocatoare. Trup de top model pentru „comoara” artistului [GALERIE FOTO]

Ana Baniciu, fiica lui Mircea Baniciu, în ipostaze provocatoare. Trup de top model pentru „comoara” artistului [GALERIE FOTO]

Ana Baniciu este fiica celebrului cântăreț Mircea Baniciu. Fiica artistului care a cântat de-a lungul timpului la Phoenix și Pasărea Colibri se poate lăuda cu o fiică talentată și frumoasă. 

În vârstă de 27 de ani, Ana Baniciu este cântăreață, iar primele apariții în domeniul artistic le-a avut alături de tatăl său. Ana Baniciu a absolvit Școala de Muzică din București și Școala de Televiziune și Film. A făcut parte din Lala Band și a participat în mai multe show-uri de televiziune precum „Asia Express” și „Te cunosc de undeva”.

Ana Baniciu este o femeie atrăgătoare, cu un trup zvelt, de model, bine întreținut prin antrenamente în sala de fitness. Anei îi place să se pozeze în ipostaze senzuale, pe care le împărtășește cu cei peste 550.000 de urmăritori de pe Instagram.

Ana Baniciu a refuzat să pozeze nud

Anei Baniciu i s-a propus la un moment dat să pozeze nud, însă a refuzat categoric.

„E munca de zeci de ani a tatălui meu și n-aș putea vreodată să apar în vreun fel. Mi s-a propus să pozez goală la un moment dat. N-aș face asta niciodată”, a declarat artista.

Ana Baniciu [GALERIE FOTO]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top