Now Reading
Alin Fica, jucătorul schimbat după 24 de secunde, păcălit de către Dan Petrescu. Ce i-a spus „Bursucul” înainte de meci

Alin Fica, jucătorul schimbat după 24 de secunde, păcălit de către Dan Petrescu. Ce i-a spus „Bursucul” înainte de meci

Dan Petrescu

Alin Răzvan Fica este puștiul de la CFR Cluj care fost schimbat în meciul cu Gaz Metan, 0-0, după doar 24 de secunde de către Dan Petrescu. Era meciul de debut al jucătorului, care a suferit o puternică umilință. Mișcarea antrenorului din Gruia l-a afectat puternic atât pe Alin, cât și pe familia acestuia, aspect dezvăluit de către apropiații sportivului. 

Dan Petrescu a protestat împotriva regulii U21 impuse de FRF, prin intermediul puștiului de la U21, Alin Fica. Adolescentul în vârstă de 18 ani a fost înlocuit cu Alexandru Păun, după câteva secunde petrecute pe teren.

Vestea că Alin Fica avea să joace cu Gaz Metan i-a umplut de bucurie pe părinții săi, care au sunat apropiații să urmărească partida.

„Alin e mândria noastră! Și chiar dacă e departe și fac cam 6 ore pe drum, i-am zis că mă învoiesc de la muncă pentru debutul lui în Liga 1. Însă a aflat și el doar după prânz că va juca seara. Mi-a spus prea târziu, nu mai aveam cum să ajung la Mediaș. Totuși, am dat 100 de telefoane, i-am sunat pe toți din familie, pe prietenii noștri, să se uite la televizor, că debutează Alin!”, a declarat tatăl fotbalistului.

Dan Petrescu l-ar fi păcălit pe Alin Fica

Schimbarea lui Alin după 24 de secunde a fost ca o lovitură devastatoare pentru fotbalist și familia sa. Alin și tatăl său, de exemplu, au plâns toată seara în urma umilinței suferite.

Cel mai dureros lucru este faptul că Dan Petrescu nu i-ar fi spus jucătorului că urmează să-l schimbe imediat după fluierul de start al partidei.

„Când l-am văzut pe teren nu mai puteam de mândrie. Apoi a venit acea schimbare. Nu am înțeles la început ce se întâmpla. Mă gândeam că poate a zis Alin ceva, poate a făcut vreun gest. Cum să îl scoată după nici 30 de secunde?! De ce? Am fost negru de supărare pe Dan Petrescu.

Nici nu m-am mai uitat la meci, ieșeam afară să plâng de ciudă, de furie, dar să nu mă vadă și cei din casă. Eram cu toții dezamăgiți. Mă gândeam ce-o fi în sufletul lui Alin. După meci am vorbit cu el. Mi-a spus că și pentru el a fost un șoc. Că îi spusese Dan că va debuta, că va fi un debut scurt, însă nu se aștepta la așa ceva… Îmi povestea Alin că, atunci când alerga pe teren să iasă, se gândea la cum ne simțim noi acasă, că ne-a dezamăgit.

N-a dormit deloc în noaptea aia, a plâns singur în cameră, să nu-l vadă lumea! A fost tare greu atunci. Totuși, Alin e tare, e puternic, a trecut peste asta. Acum mi-a trecut și mie supărarea pe Petrescu. Știu că îl apreciază și o să-i mai dea șanse”, a declarat tatăl lui Alin Fica pentru GSP.ro.

Cazul Alin Fica, comentat la A7TV [VIDEO]

În urmă cu o săptămână, MrNews.ro a comentat pe marginea acestui subiect șa A7TV.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top