Now Reading
Alexandra Stan, nud pe internet. Cântăreața s-a pozat goală pentru fani (GALERIE FOTO)

Alexandra Stan, nud pe internet. Cântăreața s-a pozat goală pentru fani (GALERIE FOTO)

Alexandra Stan, cântăreața în vârstă de 31 de ani devenită celebră încă din anul 2009, prin intermediul piesei „Lollipop”, este o fire dezinhibată. Nu de puține ori a postat poze nud și seminud pe internet blonda. Pentru cele mai îndrăznețe fotografii în care apărea dezbrăcată, Alexandra Stan a fost chiar aspru criticată de fani.

 

Alexandra Stan, nud pe internet (GALERIE FOTO)

 

La un moment dat, Alexandra Stan a postat chiar un videoclip pe Snapchat, în care dansa complet goală, în fața telefonului mobil. Aceasta a fost probabil cea mai îndrăzneață apariție a sa. Cât despre imaginile nud de la plajă, sunt emblematice pentru blondă.

 

Alexandra Stan, concurentă la Survivor

 

Cântăreața nu a mai avut prea multe concerte din cauza pandemiei. În schimb, a acceptat oferta celor de la Kanal D, pentru concursul Survivor România.

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie. Motivul principal pentru care particip la este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non-stop. Sper ca ei să continue să mă susțină în continuare de acasă. Vreau să-mi cunosc adevăratele limite!”, s-a prezentat Alexandra Stan celor care o urmăresc și o susțin.

Sâmbătă, 9 ianuarie a avut loc primul episod al noului sezon, în care cântăreața s-a remarcat cu o replică controversată la adresa adversarilor, cei din echipa Războinicilor.

„Voi sunteți săraci, am zis să aveți acoperiș deasupra capului”, a declarat Alexandra Stan, după ce echipa Faimoșilor a pierdut cu scorul de 10-9.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top