Now Reading
Alexandra Stan a păcătuit chiar de Crăciun. Spectacol erotic oferit de artistă [GALERIE FOTO]

Alexandra Stan a păcătuit chiar de Crăciun. Spectacol erotic oferit de artistă [GALERIE FOTO]

Alexandra Stan

Alături de Loredana Groza, Ruby și Anna Lesko, Alexandra Stan este una dintre cele mai provocatoare cântărețe din showbizul românesc. Artista nu s-a abătut de la regulă de Crăciun, când a urcat o fotografie într-o ipostază erotică. 

De cele mai multe ori, în perioada sărbătorilor, fotografiile distribuie pe rețelele sociale ilustrează fie bucatele specifice sărbătorii, cadre cu membrii familiei sau fotografii cu jumătatea, în atmosfera de Crăciun. În schimb, Alexandra Stan a ales o cu totul altă abordare.

Alexandra Stan a spus „pas” șosetelor flaușate

În perioada sărbătorii sfinte, Alexandra Stan „a căzut în păcat”. Blonda în vârstă de 30 de ani a postat o fotografie în care stă aplecată, sprijinită de un fotoliu, purtând cizme din latex lungi, peste genunchi, cu toc foarte înalt, respectiv o bluză neagră, lăsând la vedere zona coapselor și fesierii.

„Crăciun fericit tuturor! Sper că ați fost cuminți”, a notat Alexandra Stan pe pagina sa de Instagram, la fotografia care a strâns peste 30.000 de aprecieri în două zile.

Alexandra Stan [GALERIE FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top