Now Reading
Alain Delon, bărbat până la capăt. Discurs ferm despre fenomenul „politically correct”: „Eu nu prea mai am de stat mult pe-aici, dar…”

Alain Delon, bărbat până la capăt. Discurs ferm despre fenomenul „politically correct”: „Eu nu prea mai am de stat mult pe-aici, dar…”

Alain Delon (85 de ani), bărbat până la capăt în contextul „politically correct”, care a căpătat dimeniuni paroxiste. Celebrul actor s-a poziționat ferm împotriva mișcării extremiste, în urma unei petiții controversate lansate în SUA, împotriva sa.

Reacția actorului francez vine după ce artistul a fost nominalizat pentru premiul Parlme D’or pentru întreaga sa carieră, de Academia Franceză de Film. O petiție pornită în SUA însă, a cerut Academiei virulent ca premiul să nu-i fie atribuit lui Alain Delon, numit de adepții petiției drept „rasist, sexist și antiprogresist”.

 

 

Alain Delon: „SUA, căzută ireversibil în hăul corectitudinii politice și al relativismului moral”

 

Celebrul actor a oferit o reacție fermă pe marginea acestui subiect, într-un interviu acordat pentru Rai 3.

„Eu nu prea mai am de stat mult pe-aici, am avut o viață lungă și extraordinar de frumoasă, într-o lume care măcar pretindea că e normală la cap.

Am avut femei frumoase, mâncare bună, prieteni de calitate. Și slavă cât cuprinde, nu că mi-o doream neapărat, dar asta mi-a adus dragostea și prețuirea oamenilor, care nu poate fi cuantificată.

În consecință, transmit Academiei ca poate sa dea curs petiției, acest trofeu mă interesează foarte puțin spre deloc. Mă interesează însă, chiar mă îngrijorează enorm, încotro se rostogolește această lume scrântită, sărită de pe axul firescului și normalității.

Aceasta țară (n.r. – Franța) a generat și a cunoscut pe propria piele ororile unui iacobinism robespierian, practic atunci francezii au încetat să mai fie o națiune măreață, pe placul lui Dumnezeu.

Chiar și amicul meu, Gerard Depardieu, a tulit-o în Rusia din două motive: 1 – să nu-i mai ia fiscul globalist din banii câștigați cu atâta trudă, cu eforturi anti-bahice considerabile și sudoarea ‘nasului’ său celebru (n.r. – râde zgomotos) și 2 – nu mai putea cu ‘corecții’! Ajunsese la un moment dat să se plângă că în toată echipa de filmare nu mai are decât 2 francezi și ăia pe la cabluri și lumini.

Cum naiba, – mă întreba – să faci filme despre celți și galii antici cu Hamid si Abdullah?

M-aș fi dus și eu după el, sincer, dar nu-mi priește clima, eu sunt mai sensibil la frig ca el.

Deci, să ia premiul cine vrea, dar vă rog, cu cuvintele marelui Hasek: ‘Oameni, fiți vigilenți, vi se trage preșul de sub picioare, vi se ia și ultimul drept la a fi natură umană îndumnezeită!’. Doar nu am/ați înnebunit chiar cu toții ca să ‘luăm lumină’ tocmai din SUA, țară a lui Antihrist, căzută ireversibil în hăul corectitudinii politice și al relativismului moral”, a declarat Alain Delon.

 

TOP 10 cele mai bune filme cu Alain Delon

 

Alain Delon este unul dintre cei mai mari actori de film din toate timpurile. Primul rol l-a avut într-o producție din anul 1957. În total, a bifat peste 100 de apariții în lungmetraje. Printre cele mai cunoscute se numără:

Le Samourai (1967)

Rocco and His Brothers (1960)

The Red Circle (1970)

Purple Noon (1960)

Eclipse (1962)

The Leopard (1963)

Mr. Klein (1976)

The Sicilian Clan (1969)

The Last Adventure (1967)

The Swimming Pool (1969)

De-a lungul timpului, Alain Delon a avut relații cu femei superbe precum: Anita Ekberg, Anette Stroyberg, Michele Cordoue, Romy Schneider, Marisa Mell, Nathalie Delon, Lana Wood, Anne Parillaud, Rosalie van Breemen.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top