Now Reading
Al Pacino, părăsit de iubită. Motivele pentru care femeia mai tânără cu 39 de ani i-a dat papucii [GALERIE FOTO]

Al Pacino, părăsit de iubită. Motivele pentru care femeia mai tânără cu 39 de ani i-a dat papucii [GALERIE FOTO]

Al Pacino, părăsit de Meital Dohan

Charisma hollywoodiană nu a fost de ajuns pentru Al Pacino, pentru a-și păstra relația cu Meital Dohan, mai tânără cu 39 de ani față de celebrul actor. Femeia i-a dat papucii lui Pacino, din mai multe motive. 

Principalul motiv al despărțirii lui Meital Dohan de Al Pacino a fost diferența de vârstă. Meital are 40 de ani, iar actorul, 79.

„E greu să stai cu un bărbat atât de bătrân, chiar dacă e Al Pacino (…) Diferența de vârstă atât de mare a contat, da. Am încercat să neg asta, dar el este acum un om bătrân, să fiu sinceră. Așa că, cu toată dragostea mea pentru el, nu a ținut această relație”, a declarat Meital Dohan, pentru publicația israeliană Laisha, potrivit The Times of Israel.

„Ne-am certat recent și l-am părăsit, însă desigur că îl iubesc și-l apreciez și mă bucur că am fost lângă el când a avut nevoie”, a adăugat ea. „Este o onoare pentru mine. Mă bucur că această relație s-a întâmplat și sper că vom rămâne prieteni”, a continuat fosta iubită a lui Al Pacino.

Al Pacino, acuzat de zgârcenie

Pe lângă diferența de vârstă, un alt lucru care a deranjat-o pe femeie a fost faptul că Al Pacino nu prea obișnuia să-i facă cadouri.

„Îmi cumpăra doar flori. Ca să o spun într-o variantă politicoasă, nu prea-i plăcea să cheltuiască bani”, a declarat Dohan.

Cei doi actori au format un cuplu din 2018. Înainte de relația cu Dohan, Al Pacino a format un cuplu cu Lucila Sola, în perioada 2008-2018.

Meital Dohan [GALERIE FOTO]

Al Pacino, copleșit de succes. A apelat la terapeut

Al Pacino a apelat la serviciile specialiștilor pentru a gestiona succesul uriaș, informează Daily Mail. Totul a pornit în urma rolului din „The Godfather”/„Nașul”, din 1972, în regia lui Francis Ford Coppola. În anii ’70, actorul american a devenit cunsocut în întreaga lume, ceea ce a atras automat și provocări pe măsură.

Copleșit de celebritate, starul din „The Godfather”, „Scarface” și „Scent of a Woman” a început să meargă la terapeut de la vârsta de 32 de ani, iar mai apoi, timp de 25 de ani, a continuat „tratamentul”, pe măsură ce rolurile interpretate i-a confirmat statutul. „Nu e ușor să te obișnuiești cu așa ceva”, a mărturisit actorul.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top