Now Reading
Al Pacino, copleșit. Momentul în care a început să apeleze la terapeut

Al Pacino, copleșit. Momentul în care a început să apeleze la terapeut

Al Pacino, în rolul lui Tony Montana - Scarface, 1983

Al Pacino este celebru, apreciat, premiat și bogat. Dar toate aceste lucruri nu sunt ușor de gestionat. A dezvăluit chiar actorul, care ar fi putut să cadă în gol dacă nu ar fi luat măsuri urgente, în urma succesului fulminant.

Al Pacino a apelat la serviciile specialiștilor pentru a gestiona succesul uriaș, informează Daily Mail. Totul a pornit în urma rolului din „The Godfather”/”Nașul”, din 1972, în regia lui Francis Ford Coppola. În anii ’70, actorul american a devenit cunsocut în întreaga lume, ceea ce a atras automat și provocări pe măsură.

Copleșit de celebritate, starul din „The Godfather”, „Scarface” și „Scent of a Woman” a început să meargă la terapeut de la vârsta de 32 de ani, iar mai apoi, timp de 25 de ani, a continuat „tratamentul”, pe măsură ce rolurile interpretate i-a confirmat statutul. „Nu e ușor să te obișnuiești cu așa ceva”, a mărturisit actorul.

Al Pacino și Diane Keaton, în The Godfather, 1972
Al Pacino și Diane Keaton, în The Godfather, 1972

Al Pacino, program regulat la terapeut

5 zile pe săptămână, timp de 25 de ani a mers Al Pacino la terapie, care și-a amintit cuvintele rostite de regizorul și actorul Lee Strasberg: „Dragul meu, trebuie să te adaptezi!”.

În vârstă de 78 de ani, Al Pacino a fost de 8 ori nominalizat la premiile Oscar. În 1993 fost desemnat „Cel mai bun actor”, pentru rolul ofițerului orb pensionat din „Parfum de femeie”/”Scent of a Woman”.

Al Pacino, în rolul lui Frank Slade – Scent of a Woman, 1992
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top