Now Reading
Agitație la Hollywood! Martin Scorsese, declarație controversată despre filmele cu supereroi

Agitație la Hollywood! Martin Scorsese, declarație controversată despre filmele cu supereroi

Martin Scorsese

Martin Scorsese a făcut o declarație care a lansat polemici la Hollywood. Popularele filme cu supereroi au fost subiectul, care în opinia celebrului regizor, nu au prea multe în comun cu experiența clasică de cinema.

Întrebat de un jurnalist al revistei britanice „Empire” ce părere are de filmele cu supereroi din seria Marvel, Martin Scorsese a răspuns: „Nu le urmăresc. Am încercat, să ştiţi. Dar nu sunt cinema (…) Sincer, aşa bine realizate cum sunt, cu actori care fac roluri cât se poate de bune în asemenea condiţii, mă fac să mă gândesc la parcurile de distracţii”, declarat Martin Scorsese, intervievat înaintea lansării celui mai recent film al său, ”The Irishman”, produs de Netflix.

Martin Scorsese, contrat

Printre numele de la Hollywood care se poziționează în antiteză cu Martin Scorsese este Christopher Robert Cargill, coscenarist al „Doctor Strage”

„Cei care cred că Marvel încearcă să facă dresură pentru parcuri de distracţii sunt nedrepţi şi cinici. Nu am nimic cu Scorsese. Tipul e un geniu, dar cred că una dintre dintre cele mai mari greşeli ale gândirii moderne este că cinemaul trebuie să fie dificil de înţeles”, a declarat scenaristul.

În vârstă de 76 de ani, Martin Scorsese este realizatorul unor filme emblematice precum ”Taxi Driver”, ”Raging Bull”, ”Goodfellas” sau ”Casino”.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Donald Trump și Klaus Iohannis au avut două întrevederi până acum și de fiecare dată a fost pusă problema eliminării vizelor pentru cetățenii români. Președintele Statelor Unite a oferit același răspuns: că se mai gândește. Dacă românii încă mai au de așteptat, între timp, un alt stat european a primit vestea cea mare. […]

trackback

[…] De Niro face echipă cu Al Pacino în „The Irishman”, regizat de către Martin Scorsese. De Niro interpretează rolul unui asasin mafiot, Frank Sheeran, presupus autor al asasinăriij […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top