Now Reading
Afacere marca Mike Tyson. Cât costă să te antrenezi alături de fostul mare campion

Afacere marca Mike Tyson. Cât costă să te antrenezi alături de fostul mare campion

Mike Tyson a reluat antrenamentele, la turație maximă. Fostul mare campion este gata să revină în ring. În acest context, este implicat și într-o inițiativă care ar urma să producă bani frumoși. „Iron Mike” este deschis să se antreneze alături de fanii săi, contra cost.

Implicat în mai multe acte de caritate, Mike Tyson va scoate la licitație o sesiune de antrenament de 3 ore, notează presa internațională. Licitația va pleca de la 15.000 de lire, care, cel mai probabil, va ajunge la 32.000 de lire. Pachetul în valoare de zeci de mii de lire va conține pe lângă sesiunea de pregătire alături de fostul mare campion micul-dejun, respectiv un mănușă și un tricou cu autograful lui Tyson.

În prezent, Mike Tyson este realizatorul podcastului „Hotboxin'”, unde abordează diferite subiecte neconvenționale alături de invitații săi, figuri publice importante. De asemenea, Tyson gestionează mai multe afaceri. Printre acestea, ferma de marijuana. fostul pugilist și-a deschis business-ul pe o suprafață de 16 hectare, imediat după ce consumul de marijuana a fost legalizat în statul american.

Floyd Mayweather, un alt boxer care folosește inteligent notorietatea după retragere

Și Floyd Mayweather face bani în urma întâlnirilor cu fanii. În cazul lui „Money”, știm cu certitudine că este vorba despre o afacere. Necesită un minimum de efort și aduce sume importante în contul boxerului american. Mayweather stabilește întâlniri video cu fanii care doresc să-i adreseze întrebări.

1.200 de lire sterline costă o întâlnire online cu Floyd Mayweather. Pe lângă conversație, fanii primesc autograful lui Floyd Mayweather și un tricou din propria sa linie de haine. Totul se petrece prin intermediul platformei Fanmio.

„Poți să mă întrebi orice. Despre toate cele 50 de lupte ale mele, despre regimul meu alimentar, cel mai bun meci al meu, cel mai tare KO. Întreabă-mă ce fac zi de zi, în carantină”, a transmis Floyd, într-un video în care își promovează noua activitate.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top