Now Reading
Adrenalină și romantism. TOP 5 destinații de vacanță în care să-ți duci iubita

Adrenalină și romantism. TOP 5 destinații de vacanță în care să-ți duci iubita

Fă-i o surpriză și du-o în vacanță! TOP 5 destinații de vacanță pentru cuplu / Foto: @elenaborsch (Instagram)

Este ziua voastră, vrei să o impresionezi sau pur și simplu vreți să celebrați iubirea? Indiferent de motivul pentru care alegi o călătorie, un lucru e sigur: nu există amintire mai frumoasă decât momentele petrecute alături de partener în locuri deosebite. Chiar dacă fiecare colț din lume poate deveni o destinație romantică atunci când ești cu persoana potrivită, iată aici 5 recomandări pentru o experiență de neuitat.

5. Islanda

Aflat în apropierea cercului polar de nord, tărâmul islandez, bogat în vulcani activi și izvoare geotermale, reprezintă destinația perfectă pentru cuplurile iubitoare de aventură. Capitala Reykjavik, caracterizată prin numeroase muzee, galerii de artă și o viață de noapte foarte activă, contrastează cu munții, ghețarii și plajele întinse cu nisip negru. Gheizerul Strokkur, Cascada Skogafoss, Laguna glaciară Jökulsárlón sau Laguna Albastră sunt doar câteva dintre cele mai populare obiective turistice din Islanda.

Totuși, ceea ce definește romantismul este peninsula Snaefellsnes, străjuită la nord și sud de golfuri. De aici se poate observa aurora boreală în lunile noiembrie-martie, fenomen vizibil doar din anumite locuri din emisfera nordică. Acest lucru va face călătoria alături de iubita ta o amintire inedită, dar și o experiență intensă.

Aurora Boreală, Islanda / Foto: @dandelioncowboy (Instagram)
Aurora Boreală, Islanda / Foto: @dandelioncowboy (Instagram)

4. Casablanca, Maroc

Acest oraș este locul perfect pentru a resimți vibe-ul oriental îmbinat cu modernismul occidental, fiind totodată și cel mai mare din Maroc. Pe lângă faptul că poți savura în același loc atât briza Atlanticului, cât și nisipul saharian, există numeroase lucuri de văzut și de făcut în cuplu. Spre exemplu, poți vizita Moscheea Hassan II ori poți face scufundări în locuri special amenajate, în cea mai frumoasă zonă din Casablanca modernă, La Corniche.

Dacă sunteți un cuplu ce rezonează cu adrenalina, parcul de distracții Sindibad Park poate fi locul ideal pentru a vă petrece timpul liber. Iar dacă iubita ta este amatoare de shopping, puteți alege între o mare varietate de mall-uri, dar vă puteți orienta și către Le Grand Bazar, unde prețurile pot fi negociate, iar vânzătorii vorbesc atât engleză, cât și franceză.

Casablanca, Maroc / Foto: Enchantingtravels.com
Casablanca, Maroc / Foto: Enchantingtravels.com

3. Veneția, Italia

Veneția este de departe una dintre cele mai romantice destinații de cuplu. Plimbarea cu gondola pe canalele înguste, promenada prin Piazza San Marco ori înghețata venețiană autentică garantează o călătorie de succes alături de persoana iubită. Printre cele mai impresionante clădiri se regăsesc Basilica di San Marco, Palatul Dogilor, Podul Suspinelor, dar și numeroase palate sofisticate, perfecte pentru iubitorii de arhitectură.

De asemenea, plimbarea la bordul unui vaporetto până la insulele Murano, Burano și Torcello completează aventura în această destinație de vis și reprezintă, totodată, o alternativă mai ieftină pentru gondolă.

Burano, Veneția, Italia / Foto: VIator.com
Burano, Veneția, Italia / Foto: VIator.com

2. Paris, Franța

Recunoscut ca un oraș fascinant, bogat în atracții turistice, Parisul reprezintă locul perfect pentru celebrarea iubirii alături de cea mai specială persoană din viața ta, pentru luna de miere sau, dacă ti-ai luat inima în dinți, chiar pentru o cerere în căsătorie. Turnul Eiffel, Castelul Versailles, Muzeul Luvru, Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Arcul de Triumf, Basilica Sacre Coeur sunt doar câteva dintre cele mai vizitate obiective și este recomandat să vă luați o vacanță cât mai lungă pentru a vă putea bucura de fiecare în parte. Pentru o experiență îndrăzneață și ludică, puteți da o fugă chiar la Muzeul Erotismului, un muzeu dedicat sexului și colecțiilor de artă erotică.

În ceea ce privește viața de noapte, Cabaretul Moulan Rouge încă funcționează și oferă spectacole de dans și divertisment clienților săi din întreaga lume. Totuși, dacă doriți să petreceți timp în natură, o plimbare prin Grădina Tuileries, cea mai veche și cea mai mare grădină publică din Paris, poate reprezenta activitatea ideală pentru voi.

Paris, Franta / Foto: Instaparis.fr
Paris, Franta / Foto: Instaparis.fr

1. Bora Bora, Polinezia Franceză

Bora Bora este supranumită Insula Romantică pentru că dispune de o varietate de locuri ideale pentru a te relaxa alături de persoana iubită, într-un cadru natural tropical spectaculos. Este populară în special pentru bungalow-urile construite deasupra apei, dar și pentru sporturi acvatice precum snorkeling, scuba diving sau aqua safari.

Pentru curajoși, există posibilitatea de a hrăni rechinii dintr-o cușcă special creată sau de a da o tură cu elicopterul. Plajele pot fi explorate cu jeepul sau cu bicicletele și este recomandat să dați o tură și pe la una dintre fermele ce se ocupă de cultivarea scoicilor producătoare de perle. Așadar, ce poate fi mai romantic decât o cină pe terasa bungalow-ului, după ce ai înotat printre corali?

Bora Bora / Foto: Recommend.com
Bora Bora / Foto: Recommend.com
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top