Now Reading
Tensiune, nu glumă! Top 10 jocuri video anunțate pentru 2020

Tensiune, nu glumă! Top 10 jocuri video anunțate pentru 2020

Top 10 jocuri 2020

Fie că sunt o formă de relaxare, fie că reprezintă o activitate alături de prieteni, jocurile video sunt o ocupație cu care bărbații sunt deprinși încă din copilărie. An de an, marile companii concurează pentru a scoate pe piață jocuri din ce în ce mai captivante și cu o grafică cât mai realistă, iar 2020 se anunță a fi unul foarte productiv pentru acestea.

Așadar, dacă ești unul dintre cei pasionați de gaming, iată un TOP 10 ce cuprinde cele mai așteptate apariții ale anului următor pentru PC, XBOX și PS4.

10. Empire of Sin

Chicago, 1920. Ești unul din cei 14 șefi aspiranți la poziția de conducător al lumii criminale din oraș. Trebuie să îți construiești propriul imperiu și să faci tot ceea ce este necesar pentru a-ți învinge oponenții. Cu o tematică vintage și o grafică excepțională, acest joc de strategie te transpune în lupta pentru supremație din era Prohibiției și îți pune la încercare îndemânarea.

TRAILER

Data lansării: primăvara 2020

Empire of Sin
Empire of Sin

 

9. Maneater

Ești un rechin abandonat de propria mamă și duci o luptă aprigă pentru supraviețuire în apele învolburate ale oceanului. Pericolul pândește la fiecare adâncime, singurele tale  arme sunt fălcile, dar abilitățile de a te apăra cresc pe măsură ce te hrănești. Maneater este un joc single-player de acțiune, RPG (role-play game), care îmbină acțiunea din Jaws cu cea din Grand Theft Auto.

TRAILER

Data lansării: 2020

Maneater
Maneater

 

8. Once Upon a Time in Roswell

Once upon a time in Roswell este un joc horror psihologic, a cărui acțiune se petrece în New Mexico. Practic, ești un detectiv care anchetează cazul unei familii dispărute de mai bine de o săptămână. Explorezi casa în care au locuit, iar pe parcursul anchetei vei fi martorul unor activități paranormale. Ceea ce urmează să vezi îți va pune la îndoială propria existență și identitate.

TRAILER

Data lansării: 2020

Once Upon a Time in Roswell
Once Upon a Time in Roswell

 

7. Anthology of Fear

Este un joc psihologic pentru pasionații de horror, care prezintă 3 povești înfricoșătoare diferite. De exemplu, prima dintre ele este plasată în secolul 20, într-o zonă retrasă din Siberia, unde jucătorul trebuie să învețe să supraviețuiască. În cazul alteia, locul și timpul sunt necunoscute, iar acțiunea se  bazează numai pe amintiri. Cu fiecare episod, se remarcă realitatea ambiguă transpusă în diferite stiluri de joc.

TRAILER

Data lansării: 2020

Anthology of Fear
Anthology of Fear

 

6. Rainbow Six Quarantine

Rainbow Six Quarantine este un nou joc din franciza Tom Clancy și este creat de Ubisoft Montreal în colaborare cu o întreagă echipă de profesioniști. Povestea acestuia aduce în prim-plan lupta operatorilor Rainbow împotriva unui parazit extraterestru, care trebuie să pătrundă în zonele de carantină pentru a-l distruge. Practic, ești membrul unei echipe formate din 3 operatori, iar datoria ta este să salvezi planeta înainte să fie prea târziu.

TRAILER

Data lansării: 2020

Rainbow Six Quarantine
Rainbow Six Quarantine

 

5. Darksiders: Genesis

Scenariul seriei Darksiders, de tip acțiune/aventură, este inspirat din povestea celor 4 călăreți ai Apocalipsei. Genesis îl aduce în prim-plan pe unul dintre eroii principali ai acestui titlu – War, cu care cunoscătorii sunt deja familiarizați, și prezintă începuturile lumii Darksider-ilor. Totodată este introdus un nou personaj, călărețul Strife.

TRAILER

Data lansării: 2020

Darksiders: Genesis
Darksiders: Genesis

 

4. Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Acest joc RPG te transpune într-o lume fantastică, în care predomină setea de sânge. Ești un vampir pe cale de devenire, captiv pe străzile din Seattle, iar întreaga ta viață depinde de deciziile luate. Lupta pentru pradă, alianțele politice și războiul civil dintre numeroasele grupări de vampiri sunt doar câteva dintre caracteristicile care diferențiază acest joc de altele din categoria story-telling.

TRAILER

Data lansării: 31 martie 2020

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

 

3. Watch Dogs: Legion

Londra a ajuns pe mâinile oportuniștilor corupți. Oamenii sunt terorizați, iar tu trebuie să o recuperezi și să le înapoiezi ce le aparține. Ai puterea de a-ți crea propria Rezistență, deci trebuie să îi  recrutezi pe cei care îți pot fi de ajutor. Legion reprezintă un joc de acțiune, care pune accent pe progresele tehnologice și pe impactul manevrării lor greșite asupra populației.

TRAILER

Data lansării: 6 martie 2020

Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion

 

2. Call of Duty: Black Ops 5

Celebra serie de jocuri video first-person și third-person shooter propune pentru 2020 Black Ops 5. Deși nu au apărut încă informații oficiale, se spune că va fi chiar „mai curajos și mai macabru” decât cel din 2019, CoD: Modern Warfare. Mai mult, potrivit zvonurilor, acțiunea se va desfășura pe timpul războiului din Coreea, din 1950.

Data lansării: 2020

Call of Duty: Black Ops 5
Call of Duty: Black Ops 5

 

 1. Death Stranding

Fanii „The Walking Dead” vor aștepta cu mare nerăbdare apariția acestui joc, pentru că personajul principal este chiar Norman Reedus. Tema principală este legătura dintre viață și moarte. Dacă vei muri, ești trimis într-o altă lume, în care ai posibilitatea de a lua decizii și de a acționa după propria voință. Totuși, la un moment dat, te poți întoarce în lumea celor vii. Un aspect interesant al acestui joc este ploaia numită „Timefall”, care degradează sau îmbătrânește orice atinge. Deși este conceput single-player, acest joc de acțiune oferă și posibilitatea de a juca multiplayer în anumite situații.

TRAILER

Data lansării: 8 noiembrie 2020

Death Stranding
Death Stranding
  • Jocuri sportive precum FIFA și NBA nu au fost incluse în top, din moment ce nu există destule informații disponibile. Totodată, lansarea lor anuală reprezintă de mult timp o tradiție.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top