Now Reading
Actorul Dragoș Bucur recunoaște: „Nu mă vaccinez și nici nu port mască”

Actorul Dragoș Bucur recunoaște: „Nu mă vaccinez și nici nu port mască”

Actorul Dragoș Bucur, ședință foto în studio

Actorul Dragoș Bucur se numără printre persoanele publice care au avut curajul să-și expună punctul de vedere pe tema COVID-19, în contrast cu Guvernul. În contextul rafalei de mesaje pro-vaccinare, cunoscutul artist a transmis printr-un mesaj postat marți seara, pe pagina sa de Facebook, că ignoră măsurile autorităților.

„În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: Nu mă vaccinez și nici nu port masca”, a notat Dragoș Bucur în social media.

În replică, Dragoș Bucur a primit mesaje pro și contra:

„Păi nu a zis nimeni că e nevoie să ai creier și cunoștințe de cercetător științific pentru a juca în filme. Poți avea talent ca actor și să nu prezinți urme de gândire critică, nu ai fi primul. Dar e musai să te lauzi cu asta” – Petronela Rotar.

„Felicitări pentru curaj, e ceva în mainstrem să spui asta!” – Eduard Dumitrache

„Masca nu e opțională. Lasă-ne cu fițele astea flower-power” – Andreea Petre.

„Asta înseamnă, în opinia mea, coloană vertebrală” – Vișinoiu Gabriela.

Mihai Mărgineanu, Dan Bittman, Gigi Becali, dr. Alina Alberts, dr. Monica Pop și Florin Busuioc se numără printre persoanele publice au transmis până în prezent mesaje care au „deranjat” Guvernul.

 

Dragoș Bucur a avut COVID-19

 

Dragoș Bucur, care de 20 de ani se confruntă cu diabetul, a fost infectat cu SARS-COV-2 în septembrie 2020.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie.

A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV”, a declarat Bucur anul trecut.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top