Now Reading
A început maratonul de stand-up comedy! Line-up de senzație pentru spectacolul din București

A început maratonul de stand-up comedy! Line-up de senzație pentru spectacolul din București

Comedianții se reunesc în acest weekend, în București, în cadrul primului show post-izolare. Spectacolul a debutat vineri, 5 iunie și se va încheia duminică, 7 iunie. 

Cei mai cunoscuți comedianți urcă pe scena în aer liber din centrul Capitalei, de pe Splaiul Unirii 225, în incinta Hop Garden. În total, 20 de comedianți fac spectacol în primul weekend al verii. Printre aceștia se numără: Cosmin Nedelcu (Micutzu), Cătălin Bordea, Radu Bucălae, Elena Voineag etc.

„N-am mai stat departe de scenă atât de mult de când am avut accidentul pe Valea Oltului. Câteodată ne mai prinde bine și nouă câte o pauză, dar de data asta a fost prea de tot. Vestea cu privire la noile măsuri de relaxare a venit ca o mare surpriză pentru toți artiștii. Nu ne așteptam să se dea drumul atât de repede la show-urile în aer liber. Încerc să-mi temperez entuziasmul și sper ca oamenii din public să fie și ei cumpătați și înțelegători când vine vorba despre respectarea normelor de siguranță”, a declarat Micutzu.

După trei luni de stat pe tușă, comedianții promit un mare show.

„Începem pe 5-7 iunie cu trei seri de maraton, în care comedianții vor avea ocazia să-și reintre în mână după trei luni de pauză. Dacă totul decurge bine, încet-încet, vom umple toate zilele săptămânii cu show-uri de stand-up, improvizație, open mic și alte show-uri de divertisment pe care le aveam în mod normal în club”, a declarat Cătălin Crețu, impresar artistic.

Micutzu: „În România, stand-up-ul va deveni o industrie mai mare decât cea muzicală”

Prima „scânteie” a stand-up-ului românesc s-a aprins în anul 2003. Noua sursă de entertainment a cunoscut o evoluție semnificativă, în special în ultimul deceniu. Popularitatea acestui fenomen va continua să crească puternic, crede Micutzu.

Stand-up-ul va cunoaște o evoluție semnificativă în următoarele două decenii, este convingerea lui Micutzu, unul dintre primii comedianți și totodată, unul dintre cei mai populari din România.

„Eu cred că stand-up-ul, dacă ne ajută bunul Dumnezeu și mintea concetățenilor și dacă nu se întâmplă vreo treabă absurdă, în următorii 20 de ani, va deveni o industrie mai mare decât cea muzicală în România”, a declarat Micutzu în emisiunea Garantat 100%, de la TVR.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top