Now Reading
A alergat semi-dezbrăcată în finala Champions League și a dat lovitura. Câți bani a câștigat Kinsey Wolanski [GALERIE FOTO]

A alergat semi-dezbrăcată în finala Champions League și a dat lovitura. Câți bani a câștigat Kinsey Wolanski [GALERIE FOTO]

Kinsey Wolanski a devenit milionară după ce a alergat îmbrăcată sumar pe terenul de fotbal, în finala UEFA Champions League dintre Liverpool și Tottenham, 2-0. 

Popularitatea blondei care alergat cu părțile intime la vedere pe Wanda Metropolitano în data de 1 iunie 2019 a explodat în ultimele luni. A ajuns la peste 3,3 milioane de urmăritori pe Instagram, iar proiectul online pe care-l derulează împreună cu iubitul ei – Vitaly Zdorovetskiy, le-a adus celor doi milioane de euro în conturi.

Kinsey Wolanski, strategie de imagine pentru site-ul vloggerului Vitaly

VitalyUncesored.com, site-ul cu farse pentru adulți cunoaște o popularitate uriașă după cursa lui Kinsey Wolanski din finala UEFA Champions League. Potrivit Sputnik News, numărul utilizatorilor înregistrați a ajuns la 32 de milioane, iar site-ul a ajuns până în acest moment la încasări de 3,5 milioane de euro.

Pentru gestul din finala UEFA Champions League, Kinsey Wolanski a fost amendată cu 18.500 de euro. „Investiții” mici, profit uriaș.

Kinsey Wolanski [GALERIE FOTO]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top