Now Reading
Gizele, manechinul brazilian care face senzație în Statele Unite [GALERIE FOTO]

Gizele, manechinul brazilian care face senzație în Statele Unite [GALERIE FOTO]

Gizele Oliveira este un manechin brazilian, cunoscut în domeniul fashion. De-a lungul timpului, a colaborat cu cele mai cunoscute agenții din domeniu și branduri de haine, accesorii și bijuterii. 

Gizele are 27 de ani, iar cariera de model a început-o în 2013. În acel an s-a mutat în Miami, fără familie și fără să cunoască limba engleză. În Miami a lucrat pentru primul său mare proiect, coperta internațională Elle Argentina. După asta, au urmat multe alte joburi pentru diferite reviste, branduri de cosmetice, îmbrăcăminte și accesorii pentru femei.

Gizele Oliveira, unul dintre cele mai bine cotate modele din lume

Gizele Oliveira este și model la Victoria’s Secret. În 2017 și 2018 a defilat pentru două dintre cele mai mari show-uri organizate de celebrul brand de lenjerie intimă pentru femei. Gizele Oliveira este considerată în Statele Unite un „supermodel”. În afară de shootinguri, braziliencei îi mai place să asculte multă muzică și să se antreneze în sala de fitness.

„Încerc să mă antrenez de cel puțin 4-5 ori pe săptămână și cu câteva zile înainte de show, încerc să mă antrenez în fiecare zi. Am tras foarte tare înainte de show-ul Victoria’s Secret”, a declarat modelul, potrivit Byrdie.

Gizele Oliveira [GALERIE FOTO]

Gizele Oliveira este foarte activă pe Instagram, unde are peste 1,3 milioane de urmăritori. Foto: @giizeleoliveira.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top