Now Reading
9 gafe în ținuta masculină, care stârnesc hohote de râs în rândul femeilor

9 gafe în ținuta masculină, care stârnesc hohote de râs în rândul femeilor

De-a lungul timpului au apărut tot felul de „mode”, din dorința marilor branduri din domeniul fashion de a face mulți bani, care s-au bazat pe un important atribut al omului modern: vanitatea, dorința de a fi special, de a demonstra că este „altfel”. Bineînțeles, unii bărbați s-au aliniat „trendurilor” fără prea multă analiză, iar alții au rămas cu picioarele pe pământ. 

Când porți o ținută, cel mai important este să știi de ce o porți. Ce dorești să transmiți? În rândurile ce urmează îți vom prezenta cele mai proaste piese din ținuta masculină, prezente în garderobele multor bărbați. O parte dintre acestea îi fac să arate neiîngrijiți, unele infantili, iar altele, femei.

Pantaloni skinny

Pantalonii mulați au fost concepuți pentru femei, pentru a accentua fundul, talia, picioarele. Materialul subțire contribuie din plin în privința acestui aspect. Bărbatul a fost conceput nu pentru a transmite feminitate, ci masculinitate. În fapte, vorbe și înfățișare. O pereche de pantaloni strâmți pe fund și pe gambă, coroborată eventual cu un mers pe vârfuri, de domnișoară, vor atrage amuzamentul femelor din viața ta. Pantalonii skinny și super skinny, respectiv colanții, sunt articole vestimentare concepute pentru femei.

Unii ar putea spune că există și colanți pentru bărbați. Da, dar acolo vorbim despre discipline sportive unde chiar se impune purtarea unei astfel de uniforme.

Pantaloni cu glezna la vedere

Moda pantalonilor cu glezna la vedere a început să facă „furori” în urmă cu câțiva ani. Mimetismul i-a transformat pe bărbați într-un dezastru vizual. Fără a ști de ce și-au suflecat de fapt pantalonii, bărbații s-au străduit să facă concurență femeilor la capitolul gleznei dezgolite. Din nou, vorbim despre un obicei feminin. Glezna subțire, dezgolită, la femei este sexy. La bărbați, un obicei care trădează lipsa minimă de documentare, de raționament. În caz contrar, vorbim despre dorința asumată, total nenaturală, a bărbatului de a se transforma în femeie.

Ciorapi colorați

A fost pur și simplu o modă înfulecată de bărbați, care, din dorința de a părea excentrici, nonconformiști sau speciali, s-au transformat în circari. Au început să poarte ciorapi multicolori, cu Shrek și Pokemon la smoching, tinuta business, smart casual și casual. De fapt, este doar un kitsch uriaș. Mai mult, când pantalonii mulați s-au și suflecat ca după inundații pentru a scoate în evidență șosetele colorate, penibilul a atins apogeul.

Pentru purtarea ciorapilor colorați – nu excesiv, există niște reguli stricte, niște principii pentru a evita penibilul. Dacă nu ai aprofundat, cel mai bine este să rămâi în zona sigură. Altfel, cine este mai deștept decât tine, va râde de tine. Iar femeile o fac primele.

Tricouri lălâi

Dacă nu ești vreun Eminem sau vreun rapper din Bronx, evită-le! O să arăți neîngrijit. Alege un tricou care să fie pe măsura ta, care să pice bine pe corp.

Costume supradimensionate sau prea mici

Cei cu costume cu două-trei numere mai mari încearcă să ascundă defectele fizice într-un mod greșit, pentru că sunt ori prea slabi, ori prea grași. Fără efect. De cele mai multe ori, cei cu costume prea mici încearcă să-și scoată în evidență mușchii, o dovadă de infantilism.

Bijuterii: inele, cercei, brățări

Singurele bijuterii acceptate în ținuta unui bărbat sunt verigheta și ceasul. Mai departe, acul de la cravată și butonii intră în altă categorie. Nu este deranjant să porți o brățară din piele la o ținută casual, însă cel mai bine este să ai mâinile libere. Cerceii, inelele, brățările și lanțurile strălucitoare, din aur, argint, pietre prețioase sau cu demoni sunt apanajul femeilor. Nu ai nevoie de bijuterii, de „artificii stilistice”, pentru că ești bărbat. Sau ai uitat asta? Nu-ți trebuie cercei sau inele mai strălucitoare ca cele ale femeii din fața ta pentru a o cuceri. În acest caz, chiar vei eșua.

Dacă nu faci parte din curentul punk ori nu ai rude din Shaka Zulu, lasă deoparte inelele și cerceii, pentru că nu ești „interesant”, ci te faci de râs.

Pantaloni cu turul lăsat

România, o țară între Orient și Occident. De la orientali am preluat pantalonii cu turul lăsat, reinventat în tot felul de forme. Magazinele producătoare de cârpe, de tot felul de haine de proastă calitate, adresate în special adolescenților au știut cum să împacheteze „povestea” acestor pantaloni, preluați și de femei la un moment dat, însă pentru o scurtă perioadă, din fericire. Dacă nu ești vreun turc într-un costum popular, nu încerca să pari altcineva, pentru că te faci de râs.

Maiourile

Bunicii noștri le-au purtat, inclusiv pe sub cămașă. Dezastrul vizual este major. Maioul e o moștenire de la revoluția industrială încoace. Dacă încă îl mai porți, desprinde-te de această practică, pentru că arată oribil. Aruncă-le pe toate! Chiar dacă lucrezi pe tractor, există variante mai fericite: cămăși din in sau tricouri simple, albe, albastre, verzi, roșii etc.

Tricouri cu imprimeuri

O să pari simpatic în fața unor reprezentante ale sexului feminin, însă doar în sensul infantil: „Hai, mă! E simpatic, ce aveți cu el?”. Vei fi tratat cu o oarecare compasiune, nu vei fi luat în serios ca bărbat, ci doar ca un băiat, chiar dacă vorbele vor părea de partea ta. Poți purta niște imprimeuri, dar nu des și nu care să-ți explodeze în față, agresive, cu SpongeBob și Family Guy. Cel mai bine îi stă unui bărbat cu tricouri simple, polo sau sport, în funcție de context.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top