Now Reading
5 schimbări majore făcute de către Mirel Rădoi la națională. Dezvăluirile și angajamentul lui Ianis Hagi

5 schimbări majore făcute de către Mirel Rădoi la națională. Dezvăluirile și angajamentul lui Ianis Hagi

România a făcut egal cu Irlanda de Nord, 1-1, în Nations League, în partida desfășurată vineri, 4 septembrie, însă „tricolorii” au prestat un joc plăcut ochiului. Noul suflu adus de către Mirel Rădoi este resimțit cel mai bine de jucători. Pentru Ianis Hagi de exemplu, schimbările ofensive sunt binevenite.

Schimbările lui Mirel Rădoi, dezvăluite de către Ianis Hagi

Jucătorul lui Glasgow Rangers a dezvăluit schimbările pe care Mirel Rădoi le-a adus la echipa națională, într-un interviu pentru FRF TV.

„Pasăm mult mai mult, suntem mai curajoși, ne apărăm mai sus, recuperăm repede și nu-i mai așteptăm pe adversari să ne dea mingea. Am avut foarte multe ocazii față de meciurile pe care le-am avut în trecut. Putem să punem probleme echipelor mult mai bune și sunt încrezător în ce am început cu noul antrenor.

Acum întâlnim o echipă mai bine cotată și spațiile vor fi mult mai mari. Trebuie să profităm de punctele lor slabe. Sunt pozitiv și cred că va fi mult mai bine ce va urma la echipa națională față de primele 11 meciuri”, a declarat Ianis Hagi.

Promisiunea lui Ianis Hagi

În 11 meciuri pentru națională, Ianis Hagi nu a reușit niciun gol. În schimb, mijlocașul, la fel ca ceilalți jucători ai naționalei care au oferit interviuri după meciul cu Irlanda, sunt de părere că perspectivele sunt pozitive. România are o altă mentalitate, mai mult entuziasm, motiv pentru care Ianis Hagi crede cu tărie că va avea evoluții mult mai solide.

„Presiune este mereu pe umerii mei și nu doar la națională. Sunt un număr 10 și trebuie să dau pasă de gol și gol meci de meci. Când nu fac asta, normal că sunt dezamăgit și nu sunt fericit cu evoluția mea, dar în același timp sunt pozitiv că ce va urma pentru mine la echipa națională va fi mult mai bun și mult mai plăcut decât ce a fost în primele 11 meciuri”, a declarat Ianis Hagi.

Meciurile jucate de către Ianis Hagi la naționala României

Ianis Hagi are 11 meciuri în tricoul naționalei, însă nu foarte multe minute. A fost integralist doar cu Insulele Feroe (3-0 pentru România) și cu Malta (1-0 pentru România). În rest, a mai jucat:

  • 73 de minute cu Spania (noiembrie 2019);
  • 72 de minute cu Malta (septembrie 2019);
  • 56 de minute cu Irlanda de Nord (septembrie 2020);
  • 45 de minute cu Feroe (martie 2019);
  • 45 de minute cu Suedia (noiembrie 2019);
  • 30 de minute cu Norvegia (iunie 2019);
  • 27 de minute cu Spania (septembrie 2019);
  • 26 de minute cu Suedia (noiembrie 2019);
  • 22 de minute cu Lituania (noiembrie 2018);
  • a stat pe bancă în partidele cu Muntenegru (noiembrie 2018) și Norvegia (octombrie 2019).
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top