Now Reading
42 de exerciții pe care să le faci acasă, doar cu propria greutate a corpului [FOTO]

42 de exerciții pe care să le faci acasă, doar cu propria greutate a corpului [FOTO]

Situațiile de criză vin și trec. Indiferent de context, trebuie să ne menținem în formă. O putem face chiar și acasă, prin câteva exerciții care pot fi executate cu greutatea propriului corp, fără echipamente complexe sau accesorii de fitness. 

Mișcarea înseamnă viață și chiar dacă ești în izolare, sângele trebuie să-ți pompeze inima la fel de intens ca înainte de criză. Din acest motiv, avem mai jos 42 de exerciții pentru cele mai importante grupe musculare, pe care le poți executa acasă, cu greutatea propriului corp. O parte dintre ele îmbină exercițiile clasice de masă/forță cu stretchingul. Dacă ești avansat, le poți încerca combinate, în cadrul unui antrenament full body. Dacă ești la început și le execuți cu simț de răspundere, febra musculară este garantată.

Exerciții de bază, bune pentru antrenament clasic sau full body

Abdomenele, flotările și genuflexiunile sunt exercițiile de bază pe care le poți executa pentru stimularea musculaturii. Stabilește-ți un număr de serii și fă-le până la epuizare pentru un efect garantat. Singurul exercițiu din lista de mai jos care necesită echipament sunt tracțiunile, exercițiu de bază pentru stimularea dorsalilor.

Dacă intenționezi să-ți cumperi o bară de tracțiuni de montat acasă, foarte practică, până în 100 de lei, poți comanda de aici. Dacă vrei mai mult, vezi aici trusa de bază pe care o poți comanda online. 

42 de exerciții bune de executat acasă, fără echipament de fitness [FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top