Now Reading
18 obiecte utile pe care orice bărbat trebuie să le aibă în casă

18 obiecte utile pe care orice bărbat trebuie să le aibă în casă

Ești bărbat, nu mai locuiești cu părinții, care să-ți poarte de grijă. Responsabilitatea este unul dintre atributele care definesc bărbăția. Ce-ți propui, aia faci. Și-ți asumi consecințele. Te administrezi singur și mai departe, alături de o femeie.

Indiferent dacă ești burlac, într-o relație sau căsătorit, iată câteva dintre obiectele pe care trebuie să le ai neapărat în casă. Multe dintre ele fac diferența în momente-cheie.

 

Prăjitor de pâine

Pâinea prăjită este mult mai gustoasă decât cea obișnuită. Prăjește-o doar până când capătă nuanța aurie, nu maronie sau neagră. Bineînțeles, evită pâinea albă. Alege pâinea integrală, care conține mult mai multe substanțe nutritite. Dacă nu ești un fan al pâinii prăjite, un toaster e foarte util pentru oaspeți, în special pentru reprezentantele sexului slab, pe care le poți impresiona cu un mic-dejun ca la carte, după o noapte plină de senzații tari.

  • Un prăjitor de pâine foarte tare, cu spațiu pentru 4 felii, găsești AICI. Seamănă cu un mixer pentru DJ și este redus cu 44%.

Cântar

Ține-ți evidența kilogramelor. Mai ales dacă treci prin niște perioade mai dificile, care pot determina fluctuații mari de greutate.

  • Dacă plănuiești să nu sari de 150 kg, cântarul acesta o să te ajute.

Cuptor cu microunde

E foarte practic, rapid și consumă foarte puțină energie electrică. În două minute, porția ta de mâncare este gata încălzită.

  • Un cuptor de la Samsung, redus cu 17%, de la Samsung, găsești AICI.

Blender

Shoothie-uri, shake-uri proteice, gata într-un timp foarte scurt. Foarte util și la gătit, inclusiv la banala omletă, în cazul în care nu-ți place să o bați în modul clasic.

  • Heinner este un jucător important în domeniu. Un blender performant și aspectuos de la ei găsești AICI, redus cu 20%.

Sandwich-maker

Te scutește să mai dai bani pe sandwich-urile din oraș, cu pâine din făină albă. Fă-ți-le singur acasă cu ceea ce-ți place! Nimic nu e mai sigur și chiar și mai gustos decât ceea ce faci cu mâna ta.

  • Dacă ești adeptul produselor premium, îți recomandăm sandwich-makerul de la Breville, redus cu 25%.

Trusă de scule

Poți avea nevoie de ea oricând. Un set de chei, șurubelnițe și chei imbus sunt obligatorii în casa ta.

  • Uite AICI o trusă foarte bine pusă la punct, la 139 de lei, redusă cu 25% și AICI alta, la 595 de lei, cu 26% reducere. Mai multe găsești AICI, de la 50 de lei – varianta basic, până la truse complexe, profesionale.

Pahare

Consumă șampania, vinul și whisky-ul în pahare dedicate. Nu bea lapte, ceai, apă, suc și băuturi alcoolice din același pahar. Tratează-te pe tine și pe oaspeți cu respect.

Grătar

Cel mai bine este să te bazezi pe sculele de la tine din trusă. În acest caz, grill-ul. Dacă vrei să faci niște mici la grătar, ia-ți unul ușor de transportat, pe care să-l poți monta când vrei, în curte la tine, ori într-un loc special amenajat.

  • Uite AICI un grătar de grădină portabil, redus cu 23%. Transportul este gratuit.

Tigăi bune

Nu te zgârci! Investește inteligent, în niște tigăi în care să nu ți se lipească mâncarea.

Desfăcător de sticle, tirbușon

Ai nevoie în mod obligatoriu pentru o sticlă de vin sau de bere. Ocupă-te de ele elegant și rapid.

Troler sau geantă de voiaj

Vrei să pleci la mare, la munte sau în „deplasare” la iubită, deci ai nevoie de o geantă sau un troler pentru a-ți transporta lucrurile. Nu le căra prin pungi, pentru că nu este nici elegant și nici practic. Vrei arăta ca un om al străzii ori vei fi considerat zgârcit. Respectă-te!

  • În perioada pandemiei de coronavirus, reducerile pentru genți de voiaj și trolere sar de 50%. Vezi AICI.

Extinctor

Întotdeauna trebuie să fii cu un pas înainte. Incendiile nu se petrec doar în instituții publice sau în centre comerciale. Extinctoarele nu sunt piese de mobilier, ci te pot ajuta enorm pe tine sau pe vecin într-o situație de criză.

  • Râmâi safe și alege un extinctor de AICI.

Prosoape

Mai multe seturi de prosoape sunt binevenite, cu atât mai mult atunci când ai oaspeți. Asigură-te că ai prospoate de corp, mâini și față. Dacă tu te descurci cu unul, femeia va aprecia dacă-i vei pune la dispoziție prosoape dedicate pentru părțile corpului menționate.

Lenjerie de pat

E bine să te îmbraci curat, să lucrezi într-un mediu curat și să te odihnești într-un spațiu curat.

Lanternă

Nu vrei să mergi în beci, în debara sau să intri pe sub cadă sau pe sub mașină cu lumina de la smartphone.

  • Dacă ți-e greu să te hotărăști, vezi AICI lanterna LED PNI Adventure, cu acumulator micro USB și cu o durată de utilizare de 50.000 de ore, redusă cu aproape 50%. Mai multe lanterne bune pe care să te poți baza găsești AICI, cu prețuri care pleacă de la 25 de lei.

Becuri

Așa cum știi și tu, de multe ori, becul nu dă semne că urmează să moară. Nu prea-ți dă timp să-i faci vreo slujbă înainte să-i pui cruce. Pur și simplu se stinge și de aceea e bine să preîntâmpini surprizele neplăcute. Trebuie să ai mereu becuri de rezervă în casă.

Prezervative

Asigură-te că ai „gloanțele” necesare. Nu vrei să fugi la magazin chiar în acel moment.

Cabluri baterie și tractare

Surprizele neplăcute pot să apară atunci când te aștepți mai puțin. Pierzi energie, bani și timp, dar și mai mult timp vei irosi dacă nu vei avea la dispoziție niște cabluri, în cazul în care îți va muri bateria.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top