Now Reading
„100 de milioane de dolari pentru două ore”. Cum a refuzat banii Michael Jordan suma colosală

„100 de milioane de dolari pentru două ore”. Cum a refuzat banii Michael Jordan suma colosală

Michael Jordan (57 de ani) este un prosper om de afaceri, după retragerea din activitatea de sportiv. Considerat drept cel mai bun baschetbalist din toate timpurile, Jordan a refuzat la un moment dat suma suma de 100 de milioane de dolari pentru o apariție de două ore. 

După cea de-a doua retragere din sportul care l-a consacrat, Michael Jordan a fost mai preocupat de afaceri, decât de apariții mondene sau show-uri de divertisment. Astfel, și-a permis să refuze o ofertă uriașă, dezvăluită de către agentul său, David Falk (70 de ani).

„Acum trei ani, i-am propus o afacere în valoare de 100 de milioane de dolari. Tot ce trebuia să facă era să pronunțe câteva cuvinte prin care să anunțe acordul, să-și spună numele, totul într-o apariție de două ore. Știți ce mi-a spus? A refuzat!”, a povestit David Falk.

Michael Jordan, permanent preocupat de propria imagine

Michael Jordan a ținut dintotdeauna la imaginea sa, nelăsând interesele financiare să o deterioreze, a mai precizat Falk.

„El a ajuns la un nivel la care poate să ia și astfel de decizii, să facă doar lucrurile care-i convin, care-i plac. Nu face deloc lucruri pe care nu le dorește, indiferent de bani. Admir foarte mult la el asta, este foarte selectiv”, a subliniat agentul lui Jordan.

Tot Falk a mai dezvăluit faptul că Michael Jordan a mai refuzat 7 milioane de dolari pentru a participa la un turneu de golf, de o zi, în Asia.

Michael Jordan, jucător la Chicago Bulls

Michael Jordan, cel mai bogat sportiv din lume

Michael Jordan are o avere de 2,1 miliarde de dolari, potrivit celor de la Forbes. Primul miliard l-a făcut în 2014, iar în 2018 a ajuns la 1,5 miliarde de dolari.

„Dacă el pierde 150.000 de dolari la o partidă de golf, nu este nicio problemă. Dar, dacă eu îi spun că poate câștiga 150.000 de dolari pentru o apariție de cinci minute, râde de mine”, a mai declarat Falk.

Ca sportiv, Michael Jordan a câștigat 6 titluri de campion în NBA, cu Chicago Bulls, iar de 5 ori a fost desemnat jucătorul sezonului.

View Comments (6)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top