Now Reading
10 principii psihologice și comportamentale care fac o femeie să fie mai atrasă de tine

10 principii psihologice și comportamentale care fac o femeie să fie mai atrasă de tine

Mijloacele și ponturile de a fi mai atrăgători în ochii femeilor au fost mereu de interes pentru bărbați. Amicii lăudăroși, filmele cu multe stereotipuri și școlile de „don juani” îți spun multe minciuni. De fapt, totul ține de câteva elemente legate de psihologie.

Pentru a fi mai atrăgător, trebuie să răspunzi cât mai convingător la 3 parametri: Ce fac? Ce spun? Cum arăt?

 

Ce fac pentru a fi atrăgător pentru femei?

 

Dezvoltă-ți propria viață: Femeile apreciază bărbații cu perspective de viitor, care nu se mulțumesc cu puțin. Acest lucru creează pentru parteneră mai multă siguranță, în cazul unei eventuale relații. De asemenea, o femeie foarte activă va căuta un bărbat cel puțin la același nivel cu ea. Un bărbat care este pe propriile picioare, pe proprii bani, în propria locuință inspiră o capacitate de progres, care poate ajuta și relația, pe viitor. Șansele de a-i stârni interesul femeii pe care o placi, dacă ești tipul ursuz care stă în vizuină și nu luptă pentru un trai mai bun, sunt aproape de zero. Fii un bărbat cu inițiativă!

Fii manierat: Manierele te vor plasa întotdeauna cu o treaptă mai sus față de majoritatea bărbaților din ziua de azi, în care totul „trebuie” să se consume rapid. Nu renunța niciodată la maniere!

Investește în hobby-urile tale: Oricine are măcar un hobby. Investirea în propriile pasiuni presupune o minte și un trup mereu în acțiune. A investi în hobby-urile tale este o dovadă a faptului că „faci ceva cu viața ta”. De asemenea, reprezintă un bun subiect de conversație cu persoana de sex opus. Dacă devine un hobby comun, este excelent, vă poate apropia și mai tare.

Fii curajos: A avea curaj înseamnă inițiativă și ieșirea din zona de confort. În general, femeile se așteaptă la bărbați mai curajoși decât ele. Fricile se depășesc confruntându-te cu ele, în mod repetat. Ascunderea lor sub preș nu face decât să creeze monștri din ce în ce mai mari.

Mișcă-te: Sportul sau, mai puțin pretențios spus, activitatea fizică, înseamnă viață. Femeile se simt atrase de bărbații care transmit viață, virilitate, nu de cei care emană letargie sau moarte.

Fii pozitiv: Nimănui nu-i plac persoanele care-și plâng de milă. Cea mai proastă strategie pe care o poți aborda atunci când vrei să cucerești o femeie este să-i stârnești compasiune. Chiar și dacă este un lucru involuntar, scapă rapid de el! Tu trebuie să fii motorul de stabilitate al relației.

Nu fi insistent: Nu-i scrie și nu o suna prea mult și prea des, nu o complimenta în exces, nu te ruga de ea. Acestea sunt semne de slăbiciune, care în mod inevitabil, se vor întoarce împotriva ta. Las-o să respire, respectă-i intimitatea și va veni ea la tine. Dacă nu va veni, cu siguranță acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă te-ai fi umilit.

 

Ce spun pentru a fi atrăgător pentru femei?

 

Umor: Nu trebuie să fii stand-up comedian, oricine poate glumi dacă simte o oarecare conexiune cu persoana din fața sa. Relaxează-te și nu forța nota, nu fi vulgar. Râsul elimină endorfine. Umorul de calitate apropie foarte bine oamenii.

Investește în educația ta: Un bărbat cult va epuiza subiectele de discuție doar dacă-și va dori acest lucru. Un bărbat manierat și educat știe cum să deschidă o conversație, cum să o mențină, astfel încât să nu se aștearnă liniștea și cum să o încheie.

 

Cum trebuie să arăt pentru a fi atrăgător?

 

Îngrijește-te: Îngrijește-te de igiena corporală și îmbracă-te curat, adaptat contextului. Femeile observă detaliile: pantofii curați, cămașa călcată, ținuta adaptată evenimentului. Nu fi snob și nu te îmbrăca la costum, cu pantofi lucioși, cu batistă scoasă pe jumătate afară, precum unii politicieni din România, la meci sau în contexte casual. Menține-ți dantura impecabilă și mișcă-te! Aleargă, trage de fiare, practică un sport de contact, precum boxul, sau înoată. Tonusul muscular face ca haina să arate mai bine pe tine, dar și mai mult încântă femeia pe plajă sau într-un cadru restrâns. De asemenea, disciplina sportivă eliberează endorfine și crește stima de sine.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top